Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Lufian Ürünlerinin Arkasında Durmuyor

09 Ağustos 2023 16:56

Maltepe Park Lufian mağazasından aldığımız 2 üründe sorun yaşadık. Tshirt üzerindeki yazıların soyulması ve Batik üründe incelme imlek kaçması gibi bir sorun oldu mağazaya gittiğimizde "iç etiketi" olmadığı için incelemeye gönderemeyiz denildi. Bu cevap inanılmaz saçma eşimin alerjik bir bünyesi var biz bütün etiketleri kesiyoruz dedik bu zamana kadarda hiçbir firmayla bu konuda bir sorun yaşamadık. Sonuçta devamlı alışveriş yapıyoruz kayıtlarda mevcut ürünün bilgileri bu mağazadan alındığı yok efendim bu mağazadan alındığı belli olmuyormuş o yüzden merkez kabul etmiyormuş. Müşteri hizmetleri numarası verildi. Bu da baştan savma taktiği sanırım. Aradım ancak aynı şeyler söylendi. Bu konu sizin iç işleyişinizle alakalı beni bağlayan bir durum değil müşteri olarak benim sorunumu çözmüyor. Ürününüzü arkasında durmuyorsunuz dedim ama nafile kabul etmediler. Sonuç ben 2 hasarlı ürünle sorunum çözülmeden telefonu kapattım. Şimdi soruyorum. Lufian gibi büyük bir marka neden ürünlerinin arkasında durmuyor. Sonuçta kullanıcı hatası olan bir durum değil neden ürünleri incelemeye almıyorsunuz zaten incelemeye bile gerek yok bariz sorunlu ürünler kesinlikle şikayetçiyim ürünlerin iadesini talep ediyorum.

16 Ağustos 2023 15:45

Şikayetimle ilgili halen bir dönüş sağlanmadı yardımcı olabilir misiniz?

21 Ağustos 2023 15:59

Şikayetimle ne kadar haklı olduğumu görmüş olduk asla ürünlerinin arkasında durmuyor geri dönüş bile sağlanmadı lar. Müşteri memnuniyeti koca bir sıfır😡

Alp sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 11:55
Lufian Tshirt: Renk Atması ve Delikler Görmezden Gelindi!
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
06 Haziran 2023 14:49
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
20 Şubat 2025 10:12