31 Mayıs 2024 15:168.379

Geçmişte LÖSEV'e bağış yapmıştım ve sistemlerinde numaram kayıtlı olduğu için sürekli mesaj alıyorum. Reddetmek için bir kod bulunmuyor ve e-Devlet üzerinden de görünmüyor. Bu nedenle SMS iptali gerçekleştiremiyorum. Artık LÖSEV'den mesaj almak istemiyorum ve bunu özel hayatıma yapılan bir saygısızlık olarak görüyorum.

11 Haziran 2024 09:51 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Fatih B., Vakfımıza bağış yaparken sisteme girdiğiniz veya bankanıza verdiğiniz kişisel bilgiler otomatik olarak sisteme kaydedilmektedir. Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince kaydınız, sistemlerimizden silinmiştir. Vakfımızca tarafınıza SMS gönderimi yapılmaması için azami özen gösterilecektir. İstemeden verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.

LÖSEV İn Mesaj Larından Bıktım Artık

7 Haziran 2024 19:047.993

"Lösevden aradılar çok ilgili bir bayan la konuştum sağ olsun isimi halletti teşekkür ederim."

LÖSEV İn Mesaj Larından Bıktım Artık

LÖSEV Mesajlarını Almak İstemiyorum!

9 Nisan 2024 11:1611.305

Daha önce LÖSEV'e bağış yapmıştım ve sistemlerinde numaram kayıtlı olduğu için sürekli mesaj alıyorum. Reddetmek için bi...

LÖSEV SMS İptali Yapılamaması

11 Haziran 2024 13:0211.238

"Erken geri dönüş ve talebimin dikkate alınmasından dolayı teşekkür ederim."

LÖSEV SMS İptali Yapılamaması

LÖSEV'in İzinsiz Devamlı SMS Göndermesi.

15 Haziran 2024 21:3912.061

"LÖSEV tarafından KVKK kapsamında gerekli düzenlemeler yapılıp tekrar SMS göndermeyeceklerini söyleyen bir müşteri temsilcisi tarafından arandım. Sorunun düzeltilğini bir daha SMS göndermeyeceklerini söylediler. Teşekkürler."

Öne ÇıkanKonular