Esma sonuçtan memnun değil

Loreal Paris Telescopik Maskara Gözümde Arpacık Çıkardı

Loreal Paris Telescopik Maskara Gözümde Arpacık Çıkardı
20 Ocak 2024 20:16

Seve seve kullanırken bana bir zararı olmadığını düşünüyordum. Zamanla zararını acı bir şekilde fark ettim ve gerçekten çok üzgünüm; hiçbir üründe bunu yaşamamıştım. Gözlerimin etrafında kistler oluştu. Göz doktoruna gittim ve kullandığım göz ürünlerinden olduğunu söyledi. Bana oysa ki kullandığım tek makyaj ürünü rimeldi. Şu an zor durumda kaldım. Ameliyata kadar gidecek bu durum beni. Arpacıklarımı kiste çeviren Loreal'e ne desem az kalır. Rimele verdiğim parayla kalırım; gerçekten parayla rezil olmak budur sanırım.

29 Ocak 2024 11:08 (Şikayetten 8 gün sonra)
Esma
Esma
29 Ocak 2024 14:24

Bundan birkaç ay önceye kadar rimelimi temizleyip hijyen açısından da çok dikkat ederek kullandığım bir üründü fakat siz dikkat etmemişsinizdir temiz kullanmamışsınızdır diyerek üstünü örtmeye çalıştınız. Ben bunun üzerine çok gittim arpacığım çıktığında rimelimi kullanmayı bıraktım arpacığım geçince de belki de rimelimi yenilersem sıkıntı olmaz diye düşünüp yeni bir teleskopik aldım onu kullandım sonrasında tekrar arpacık çıktığını gözlemledim bunu çok tekrarladığım için hijyenden vs olduğunu sanmıyorum teleskopikten kaynaklı olduğuna eminim gözümün son hali ise arpacıklarım kiste dönüştü bir operasyon geçirmek zorunda kaldım bu da beni maddi açıdan zorladı. Bu olayı da resmiyete taşımayı düşünüyorum

09 Eylül 2023 01:31
Loreal Rimel Kirpik Dibi İntihabı
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Maskara Alerjisi: Acil Müdahale Gerekiyor!

24 Mart 2025 23:42

09 Eylül 2024 04:20