Naime sonuçtan memnun

Loreal Göz Serumu Renk Değiştirdi

17 Nisan 2023 17:58

Loreal Paris göz serumu renk değiştirdi. Trendyol Loreal satıcısından 12 Ocak tarihinde almış olduğum yuz serumu ve göz serumu bugüne dek kullanıyorum. Bu sabah fark ettim ki göz serumu renk değiştirmiş üstelik daha yarısı duruyor. Bu nedir? Kullandığım serumun bana zarar verdi. Endişesi içindeyim. Tabii iki serumu da kullanmaya devam etmeyeceğim. Bunun açıklamasını ve maddi manevi zararımın karşılanmasını istiyorum.

Naime
Naime
05 Mayıs 2023 14:59

Müşteri hizmetleri ile görüşüldü. Serumun renk değişikliğinin hava ile temasa girdiğinden kaynaklı olduğunu söylediler. Ürünün kullanımına gonul rahatlığıyla devam edebileceğimi söylediler. İlgi ve alaka iyiydi. Hediyeniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Feyza
Feyza

Loreal Paris göz altı serumum renk değiştirdi ve bu durum beni tedirgin etti en kısa sürede çözüme ulaşmasını temenni ediyorum

Revitalift Retinol Serum Göz Altımda Tahrişe Ve Şişliğe Yol Açtı

04 Aralık 2025 16:57
Revitalift Retinol Serum Göz Altımda Tahrişe Ve Şişliğe Yol Açtı

L'Oreal Paris Revitalift Filler Göz Serumu Yapışkanlık Sorunu Ve İade Talebi

09 Şubat 09:43
Hklk sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris   Revitalift Göz Serumu Çizik Ve Ağrı Yaratan Uygulama Çubuğu Nedeniyle Değişim Talebi

07 Şubat 04:48
Tüm Loreal Paris Serum Şikayetlerini Gör