12 Eylül 2024 14:37

Boğa Klinik adı altında randevu alıp 2 cc elmacık, 1 cc Juvederm dudak, tüm yüz Allergen botoks, 1 ml nazolabial dolgu yaptırdım 1 ay önce. Toplam 10.600 lira ödeme yaptım. Yüzümdeki tüm dolgular problemli, dudağım tek taraflı şiş kaldı (alerji mi yaptı anlamadım).
Elmacıklar 1 ay geçmesine rağmen topak topak kaldı. Botoks hiç yapılmamış gibi, zaten hiç tutmadı, kırışıklar aynı duruyor, çok az bir azalma dahi yok. Söyledikleri markaları kullanmadıklarını düşünüyorum. Yapan E**** Bey'in hekim olmadığından ise adım kadar eminim, bana hekimin dedi. Ödeme konusunda da sıkıntı yaşadım. Taksitlendirme banka yapıyor dedi ama asla yapmıyor. Banka çalışanı aldığınız hizmet sağlık hizmeti değil dedi, kişisel bakım dedi. Firma ise klinik olarak geçmiyor dedi. Aynaya her baktığımda ağlıyorum, psikolojim bozuldu. Yeniden farklı bir doktor ile görüştüm, tüm dolgulara eritme yapılacak, asla söylenen markalar kullanılmamış dedi. Yüzüme yapılan tüm işlemlerin uzman bir doktor tarafından muayenesi yapıldı ve raporlandı. Adli yollar ile yüzüme enjekte edilen ürünlerin firmadan kayıtlarını talep edip firma hakkında tazminat davası açacağım. Instagram'da Boğa Klinik diye geçiyor ama asıl adı Kore Harme Beauty. 6 tane şubeleri olduğunu söyledi. Kadıköy'de yanımda şahidim vardı. Yüzümü ve psikolojimi mahvetmenin karşılığında hesap verecekler.

Eylul sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 10:34

28 Ağustos 2023 22:24
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 16:22
Estetik İşlemlerde Başarısız Sonuç Ve İletişim Sorunları
Eda sonuçtan hiç memnun değil

As İzmit Güzellik & Poliklinik'in Hizmet Sorunları!

23 Kasım 2024 18:06