Riza sonuçtan hiç memnun değil

Lizay Pırlanta Bilezik Alışverişinde Yaşanan Mağduriyet

Lizay Pırlanta Bilezik Alışverişinde Yaşanan Mağduriyet
30 Mart 2024 14:06

Ben Manisa'dan R*** Ö*****. Manisa'daki lizayn bayinizden (N**** T****) bilezik aldım. 25/01/2024 tarihinde bileziği aldıktan 3 gün sonra iade etmek istediğimizi belirttik. N**** T**** geri alamayacağını, ancak değişim yapabileceğini ifade etti. Biz de yerine çeyrek yarım altın istedik, fakat bu teklifimizi kabul etmedi. Daha sonra bileziği kendisinin satması için bıraktık. İki ay boyunca 'bugün yarın' diyerek bizi oyaladı. Bileziği alırken 17 gram olduğunu tarttırarak teyit etmiştim. Ancak bana 44 TL'ye satmış olduğunu öğrendim ve faturasını da vermedi. Ödemeyi havale yoluyla gerçekleştirdim. Lütfen ilgili kişiye ulaşıp ödemenin yapılmasını sağlayın. Aksi takdirde hem lizayn firmasını hem de N**** T****'ü ilgili mercilere şikayet etmek zorunda kalacağım. R*** Ö***** - 0536*****19

04 Aralık 2024 16:42 (Şikayetten 8 ay sonra)

Değerli müşterimiz Rıza bey merhaba öncelikle şikayet var aracılıgı ile bizimle iletişime geçtiginiz için teşekkür ederiz .Yaşadıgınız olumsuz deneyim adına üzgünüz ve özür dileriz . Müşteri memnunıyeti çalışmalarımız kapsamında tarafınıza dönüş sağlayacagız . Anlayışınız için teşekkür ederiz .

Özlem sonuçtan memnun

16 Nisan 2024 19:56
"Müşteri temsilcisi Dilara hanım çok ilgilendi, sürecin ilk başlangıcından itibaren olumlu ve sorunu çözmek için yaklaşımda bulundu. Bugün aradıklarında değişim onayının verildiğini söylediler. Kendilerine teşekkür ederim."
Zehra sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2023 13:03
"Teşekkür ederim nazlı Hanım"
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 19:47
Altınbaş Mücevherat 206.000 TL Lik Mağduriyet
Altınbaş Mücevherat 206.000 TL Lik Mağduriyet
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 18:52
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 10:48