Arda sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Lasik Göz Ameliyatı Sonrası Oluşan Ve Geçmeyen Göz Kuruluğu

04 Ocak 2024 19:17

Merhaba. 2022'nin Ağustos sonlarında Lasik lazer ameliyatı oldum. Gözlükten kurtulacağım için sevinçliydim. Ama öyle olmadı. O günden beri göz kuruluğundan çekiyorum. Günlerim eziyet çekerek geçiyor. Ameliyatımı yapan doktorun adı M***** A*****. Beni ameliyat sonrası geçici bir göz kuruluğu olduğuna inandırdı, tedavi planı uygulamadı. Ondan sonra üç doktora daha gittim! Hala daha tedavi yöntemleri araştırıyorum, kuruluktan kurtulmak için her şeyi yapacağım neredeyse. Ameliyat sonrası böyle bir şey olabilir normaldir belki. Benim derdim kendisinin ameliyatıma kadar çok ilgili olması sonrasında hiçbir şekilde hastasını umursamaması. Hangi lazer yöntemini uygulayacağını bile söylemedi bana! Ameliyat olmadan önce duvarın üstündeki yazıda gördüm! Kendisi benim neler çektiğimi bir bilse. Arayıp özür bile dilemedi. Dava açılacak bir konu halbuki! En azından buraya yazmak istedim. İçim soğusun biraz olsun diye. Ve kendisine gitmeyi düşünenler görsünler diye.
Not: Ameliyatı o dönem çalıştığı Medicana Kadıköy Hastanesi'nde değil Ulus Liv Hospital'da gerçekleştirdi. Kendisini Medicana'ya şikayet etmiştim ama konuyu geçiştirdiler. Şu an Kartal Kızılay Hastanesi'nde çalışıyormuş.

Cihan
Cihan

Bende aynı yöntem üzerinden ameliyat oldum sizinle benzer sorunlar yaşıyorum uygun görürseniz iletişime geçebilirsiniz

Arda
Arda

Ne Medicana'dan ne de Liv Hospital'dan bana ulaşıldı. En son Dünya Göz Hastanesi Altunizade şubesinde bir doktora gittim, hala gitmekteyim. Kendisinden memnunum, güveniyorum ama onun da yapabilecekleri bir yere kadar tabii. Neredeyse her tedavi yöntemini denedik. Damla, jel vb. Gözüme iyi gelebilecek her şeyi kullanıyorum. Bol oksijenli bir yerin, deniz suyunun iyi geleceğini söyledi, ki tecrübelerimden biliyorum doğru. Uzun süre geçmeyebilirmiş, ancak kuruluğu geçmeyen görmedim dedi. Birazcık da olsa içimi rahatlattı. Umarım sizinki de çabucak geçer. Bildiğiniz/önerebileceğiniz faydası olacak yöntemler, damlalar vs. Varsa öğrenmek isterim. İyi günler, çok geçmiş olsun.

28 Haziran 2023 03:26

Lazer Göz Ameliyatında Yaş Sınırı Ve Yetersiz Bilgilendirme

06 Ocak 2025 17:32
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Hastane Dermatoloji Bölümü Hizmetleri Ve Sigorta Sorunları

02 Aralık 2023 12:37