Elif sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Hastane Dermatoloji Bölümü Hizmetleri Ve Sigorta Sorunları

02 Aralık 2023 12:37

Liv Hospital Vadi Hastanesi Dermatoloji-Doktor Y**** T****, hastane banko çalışanı ve hastane
Kendisine 1 yıldır göz altımdaki bir rahatsızlıktan dolayı ara ara gitmekteyim. Son gidişimde sadece 2-3 dakika bir göz ucuyla bakıp yani bununla yaşayın gibi bir cümle kurdu. Ya da ameliyat da olabilirsiniz siz bilirsiniz gibi bir yorumu oldu. Tekrarlayan bir durumu teşkil ettiği için çok da yapılabilecek bir şey yokmuş gibi konuştu. Biz de tamam deyip çıktık ancak ödemeye geldiğimizde seçilen neden estetik amaçlı seçildiği için limitsiz sigortamızdan yararlanamadık. Sigorta arama işlemini bankodakiler biz yapamıyoruz diyerek aramadılar. Biz aradığımızda ise sigorta bunun düzeltilebileceğini iletti. Doktora ilettiğimizde değiştiremeyeceğini isterseniz ödemeyin ücreti dedi. Biz de 5 katı ücreti ödeyerek çıkmak durumunda kaldık. Hastaneye şikayetimizi ilettik sizin sigortanız dahilinde değil bu zamana kadar da zaten böyle bir sorun yaşamamışsınız dedi. Evet bu zamana kadar sigorta kapsamında olan durum son gittiğimizde nedense estetik amaçlı oldu ve ödeme yapmak durumunda bırakıldık, hem de hiçbir işlem yapılmadan yarım ağız bir muayene ile. Hastanede gerçekten çok değerli doktorlar var sürekli de gittiğim ama hastane çalışanlarının sürekli bizi suçlayan çıkışları ile o kadar yıldık ki bir daha adım atmayacağım atmak isteyene de örnek olması açısından yazmak istedim.

11 Aralık 2023 09:18 (Şikayetten 8 gün sonra)
Elif
Elif
20 Aralık 2023 11:33

Böyle bir cevap bekliyordum zaten sizden, Keşke doktorunuz Yeşim Tekin gerçekten bu muayeneyi yapsaydı da aldığı parayı hak etseydi. Daha önce aynı sebepten geldim ve sigortadan yararlandım ama şimdi doğru düzgün muayene bile yapılmadan bununla yaşayın diyerek gönderildim. Bankonuz arama bile yapmaya üşendi, üstten üstten bakarak biz yapamıyoruz dendi. Önemli olan bu şikayetin burda durması. Sizin de kalitenizi ortaya koyması...

Sigortalı Olmama Rağmen Muayene Ücreti Alındı, Açıklama Yapılmadı

25 Temmuz 2025 09:36
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital'da Doktorun Kibirli Tavırları Ve Yanlış Bilgi Girişi

21 Aralık 2024 22:10
Ayfer sonuçtan çok memnun

Liv Hospital Dermatoloji Bölümündeki Sekreter Ve Estetisyen Hastaya Hakaret Etti

06 Haziran 2024 04:05
"Merhabalar Gaziantep Liv Hospital hastanesinden dermatoloji bölümündeki Selin Aktaş'ın Estetisyen'i Tuğçe hanımdan şikayetçi oldum Tuğçe hanımla ilgili dermatoloji bölümünde olmayı hak etmiyor çünkü işine insanlara saygısı yok bölümden gitmediği sürece şikayetim aynıdır duygularım aynıdır Selin Aktaş işinde hastalarına özel ilgilenir çok iyi bir Selin doktorumuzdan da vazgeçmiyorum Yıllardır Selin hocaya gideriz çünkü memnunum 😍 insan haklarındaki Ezgi atay 😍benimle yakın özel ilgilendiği için ona da teşekkür ediyorum bu konuda çok müşteri memnuniyetini göze alarak özel ilgilendi böyle bir personel zor bulunur yüzlerce binlerce Liv Hospital adına özürlerini iletti başhekim olsun genel müdür olsun bunlar benimle özel ilgilendiler bunlar da teşekkürlerimi sunuyorum"
Marka sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Tamamlayıcı Sağlık Sigortam Olmasına Karşın Doktor Muayenesine Provizyon Veriyorlar

28 Mayıs 2024 22:29