Beyza sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 16:36

12 Nisan 2024 21:03

Teslimatı şubat olan masa sandalyemiz martın ortasında teslim edildi. Ve teslim edilen ürünler defolu bir şekilde geldi. Suç nakliyeye atıldı yolda olmuştur denildi fakat mesafe en fazla yarım saatlik bir yol masanın arkasında ve önünde hasarlar var. Ve sandalyelerin neredeyse hepsinde çizikler mevcut. Günlerdir erteleniyorum yetkiliye ulaşılamadı daha sonra da size boya gönderelim dendi. Düğün telaşım geçince de usta gelecekmiş şaka gibi ama gerçek. Ben aralık ayında sipariş verdiğim ürünü düğünümden sonra alacaksam ne anlamı var? Ustaları müsait değilmiş sorun karşısında çözüm bile üretemeyen bir firma. İletişim bu kadar kötü olabilirdi ancak. Saçma sapan çözümlerle ertelemekten başka bir şey yapmıyorlar. Beni mağdur ettiler. Nakliyeden bile bir haberler birbirlerinden bile haberleri yok. Böyle bir çalışma stili olamaz. Yarım saatlik yolda ürünün bu kadar hasar alabiliyorsa kalitesinden şüphe ederim. Ürün bizden kusursuz çıktı deniliyor ama benim evime kusurlu teslim edildi. Ben çöp olan bir ürüne neden o kadar para vereyim ki evlilik arifesinde uğraştığım şeyler hiç hoş değil. Tüketici haklarımı sonuna kadar savunacağım. Sildiğim yorumu tekrar yükleyip güncelliyorum. Çözeceklerini söyleyip yorumu silmemi istediler ve çözmediler. Beni oyalamaktan başka bir şey yapmadılar. Evde saatlerce bekledik trafik var bahanesiyle saatlerce evde beklettiler. Düğünüme bir hafta var ve mağdur ettiler beni.!

Ek
Ek
12 Nisan 2024 20:55

Yorumumu rica ile sildirmişlerdi çözeceklerini inanarak sildim ama çözmediler. Güncelliyorum. Sorun olunca asla kabul etmiyorlar başkalarını suçlama peşindeler. Siz bile suçlu bulunabilirsiniz. Hayatımızın en kötü alışverişiydi. Aralık ayında sipariş verdik şubatta teslim edilmesi gerekiyorken martın 15inde teslim edildi ve teslim edilen masa ve sandalyeler hasarlıydı. Orada çalışan kız niyeyse birkaç gün yetkilisine ulaşamadı şikayet yazınca yetkili bana ulaştı çözüm önerileri çok komikti. Düğün telaşınız geçsin sonra bakalım boya gönderelim vs. Kabul etmedim hasarlı masanın yenisini getirip usta sandalyelere boyayla rötuş yapacaktı bayramdan sonraya kalmasın düğünüm var diye anlaştık. Arife günü verdikleri saatte gelmediler saatlerce bizi beklettiler trafik var bahanesiyle saatlerce evde boş bekleyip bizi oyaladılar. Ürününüz bu kadar kalitesizse bu işi yapmayın. Nakliyeyi suçladılar. Ama yol en fazla yarım saatlik bir mesafe. Sandalyelerin hepsinde küçük bile olsa çizikler var. Ürün komple çöp. Ve ayrıca masanın iki tarafı da hasarlı tek tarafını kullanma şansımız yok. Paramıza yazık oldu. Düğün üstü bizi maddi manevi çok yordular. Hakkımızı hukuksal olarak arayacağız. Kesinlikle güvenilmemesi gereken bir firma. Bizi düğün üstü mağdur ettiler. Hakkımızı helal etmiyorum hakkımızın sonuna kadar peşindeyiz!

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 02:11
Aytuğ sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Verilen Masa Sandalye Takımının 2 Aydır Teslim Edilmemesi Büyük Mağduriyet

21 Mayıs 2025 16:34

11 Mart 2025 11:04
Teslim Edilmeyen Ürünler Ve İade Sürecindeki İlgisizlik
Nur sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 12:28