Yeliz sonucu yetersiz buldu

22 Kasım 2024 00:36

LG TV için aradım, gelip aldılar. Panel komple değişecek dediler. 54.700 ödemeyi de aldılar. Çağrı merkezi her gün 'yarın gelecek' diyor ama ortada TV yok, servis yok, gelen giden yok. Kredi kartından çekim yaptılar, Yıldırım Ölugi adında birine gitti ödeme. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum fakat her şey sahte. Üstelik hala milleti mağdur etmeye devam ediyorlar.

25 Nisan 2025 21:59

Elimizde olan adreslere gittik. Boş bir dükkan içerisinde elektronik ürünler var ama kimse yok. Muhatap yok, yasal işlem başlattık beklemekteyiz mağduriyetimiz giderileceğini düşünmüyoruz! En azından başkaları da yaşadığımızı yaşamasın. Süreci beklemekteyiz

Yorumlar (10)

Umut
Umut

Sonuç alan var mı beni de dolandırdılar

Meltem

Ben de destek vermek isterim elimdekilerle

Muzaffer
Muzaffer

Merhaba bu konunun aynısı bizim başımızada geldi. Sonuç alabıldınızmı? Nasıl bir yol izlediniz bizlere de bilgi verirseniz sevinirim

Meltem

Bu konu hakkında bir gelişme var mı? Ben de aynı sorunu yaşıyorum, hukuki süreç başlatan oldu mu?

Şevval
Şevval

Merhaba ben şu an delil topluyorum ve yakın zamanda suç duyurusunda bulunacağım. Destek olmak isteyen olursa iletişime geçebilir. Mail: ***************

Enis

Merhabalar Bu konu ile alakalı iletişime geçebilir miyiz?

Enis

[email protected] Adresine bir mail atabilirseniz sevinirim.

Olur nasıl geçeceğiz

Kenan
Kenan

Merhaba bu konu hakkında sizinle bir görüşmek isterim Yeliz Hanım.

Olur tabi

Oktay
12 Ocak 2024 18:52

Adnan
13 Ocak 2024 14:13
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
17 Aralık 2024 21:08