Melike sonuçtan hiç memnun değil

LG Televizyon Alımında Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Çözüm

Melike
30 Aralık 2024 17:30

Ağustos ayında araştırmalarımız ve firma ismine olan güvenimiz sonucu Televizyon aldık. Televizyonun kurulumu yapıldı. Kullanmaya başladık. Yaklaşık 4 ay sonra televizyon çalışır durumdayken birden sinyal almama problemi ile karşı karşıya kaldık. Servisi aradığımızda gelip alacaklarını 6 ayı doldurmadığı için problem TV kaynaklıysa değişim yapılacağını bildirdi. 10 Aralık salı günü televizyon evden ekipler tarafından teslim alındı. 1 hafta sonra televizyonun ellerinde olmaması sebebiyle para iadesi yapmak istediklerini bildirdiler. Ekonomi şartlarına bakıldığında aynı segmentte bir ürünü 4 ay önce aldığım fiyata alamadığım için bu talebi reddettim. Daha sonra yerine farklı bir model önerildi. Araştırmalarımız sonucu önerilen televizyonda da görüntü ile ilgili bir problem olduğunu gördük. LG daha iyi bir öneri sunamadığı için bu seçeneği kabul etmek durumunda kaldık. Süreç 10 aralıktan bugüne (30.12.2024) kadar uzadı. Servis tarafından iletişime geçildi birkaç ertelendi. Tam 1 aydır ürünün bize teslim edilip takılmasını bekliyoruz. Bunun üzerine bugün yani 30 Aralık saat 16:30 da servis montaj için gelip televizyonu kurduğunda fon katlaması olduğunu ve tekrar değişim yapılması gerektiğini belirtti. Televizyon tekrar geri götürüldü. Biz evimize LG marka ürün aldığımıza bin pişmanız. 1 aydır mağduriyetimiz çözülmediği gibi üstüne TV geldiğinde daha bozuk geliyor. Konu ile ilgili acil aksiyon alınıp ilgili firmanın tarafıma dönüş yapmasını talep ediyorum. Gerekli tüm kurumlara da şikayet edeceğim.

Sumeyra
25 Şubat 2024 01:59

Melek
09 Eylül 2024 20:37
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
23 Ekim 2024 21:29
Televizyon Teslimatında Sürekli Hasar Ve İletişim Sorunları
Asude sonuçtan hiç memnun değil

Asude
29 Ocak 2024 12:00