LG Pazarlama Tuzaklarıyla Yüksek Fiyata Satılan Su Arıtma Cihazı

12 Mayıs 2024 14:015.876

Bir çalışan kapıya gelerek su arıtma pazarladıklarını söyledi. Ben zaten kullandığımı söyleyince bir bakabilir miyim diyerek içeri girdi. Klasik pazarlama yöntemi ile benimkini kötüleyip sattıkları malı göklere çıkardı. Çok işim olduğu halde oldubittiye getirip arkadaşını çağırdı. Bir bakın derken fiyatlardan haberim olmadığı için fahiş fiyatla (12 bin küsur) kurulumu yaptılar. Benimkini geri alacaklarını, dolayısıyla bana 9000e mal olacağı söylendi. Daha sonra araştırmam sonucu LG olduğu söylenen cihazın sadece membranın LG olduğunu, muadillerinin 4000 liradan yüksek olmadığını öğrendim. Tek artısının (doğruysa) deposunun cam olmasıymış. Sözleşme ve fatura istediğim halde 15 gündür gönderilmedi. Sözleşme yerine geçen şeyin ekte fotoğrafı görülen ödeme planı olduğu söylendi. 1000 lira peşin verdim, kalanı kredi kartıma 6ya bölündü. Defalarca iade istedim, bana cihazı övdüler. İadesini ya da muadilleri seviyesinde makul bir fiyat olarak 5000 liramın iadesini istiyorum. Yalan söylenerek gerçekte LG olmayan bir cihazı çok yüksek fiyata sattıkları için şirketten şikayetçiyim.

Bu arkadaşın başına gelenin aynısı benimde başıma geldi. 9000 TL'ye taksitli aldım faturası ulaşmadı. Taksitler her ay bankadan gönderiliyor

8 Aralık 2025 17:29

Aynı sorunun benzerini bende yaşadım evde filtre değişimi için geldiler bir bayan bir erkek şahıs geldi erkek olan şahıs eli ile suyu kontrol edip cihazın tam çalışmadığını söyleyip bana yeni cihaz almam gerektiğini elindeki cihazı 6000 TL'ye alalım sana yeni LG marka cihaz getirelim dediler bende kabul ettim ayrıca dış cepheye kireç giderici aparat verelim dediler kabul ettim totalde bana 20000 TL'ye varan sözde elden taksitle saçma sapan bir sözleşme imzalattılar ve bir nüshasını vermediler sonradan baktığımda cihazın muadillerinin çok daha uygun olduğunu anladım ve ısrarla cihazın her gün geleceğini beyan ettiler ve bir hafta sonunda LG ile alakası olmayan cihaz getirdiler sorduğumda bu cihaz daha iyi vs deyip konuyu geçiştirdiler gelen kutuda ki cihaz unicon marka bir cihaz ayrıca bana elden ödemeyi istinaden vade farkı dahi yapmışlar cihazın mebranı vs dandik marka takmışlar başka bir arıtmacayı çağırdım ve bugün suyu cihaz ile ölçtü cihaz idare eder dedi bu firmaya bulaşmayın

LG Su Arıtma Cihazında Sürekli Sorunlar Ve İlgisizlik

27 Ocak 2025 18:497.624

LG markasına güvenerek arıtma cihazı aldım, LG Chem su arıtma diye fakat aldığımdan beri su sızıntısı, kırık filtre, def...

Öne ÇıkanKonular

LG Kategorileri