LG Çamaşır Makinesi Kabusu: Sorunlar, Bekletmeler Ve Çözüm Arayışı

Rindan
25 Aralık 2024 18:12

2020 tarihinde LG firmasından 10.5/7 kg kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Aldığım andan itibaren makinede sorunlar baş gösterdi. Çeşit çeşit problemler yaşadım. Kah su akıttı kah ventil problemi. Ve daha ötesi korkunç ve artan bir ses sorunu. Koca makine evde sanki deprem oluyormuş gibi ses yapıyordu. 7 kere servis geldi. Parça için aylarca beklettiler. Problemler geçmeyince değişim istedim. 1 sene yollamadılar. Kah araba bozuldu Kah eleman tatile çıktı Kah eleman kaza geçirdi. Aylar sonraya randevu veriyorlar. Randevu gününde de elemanın kaza geçirdiğini belirtiyorlar. Bu süre zarfında garanti sürem bitti ek garanti süresi kapsamına girdim.

Servisi (MTV) aradım bu seferde bana ek garantiyi başlatabilmek için filanca şirketten (CepKask) kayıt açmam gerektiği o şekilde Servisi yönlendirebilecekleri söylendi. Hemen aradım CepKask telefonda hizmet vermediğini WhatsApp üzerinden konuştuklarını söylediler. WhatsApp numarası verdiler. WhatsApp' ta kayıt açmamak için türlü türlü belgeler cihaz resimleri vs onlarca belge istediler. Hepsini buldum yolladım. Bu seferde bana bir sözleşme kopyası yolladılar. Bu sözleşmeye imza atmazsanız ek garantiden yararlanamazsınız dediler. Ben neden garantiyi almadan bu sözleşmeyi imzalatmadınız şimdi aradan 4 sene geçmiş ne alaka dediğimde kurallarımız bu dediler.

İşim görülsün diye sözleşmeyi okudum bir de ne göreyim zaten öyle bir sözleşme ki kendiniz servis çağırıp parasını ödeseniz daha mantıklı. Çıkma parça takılacakmış o ikinci el parçaya da ben para verecekmişim falan. Kabul edilir. Yani yok. Bunu söylediğimde WhatsApp üzerinden tüm mesajları silip kayıt açmadılar.
Temmuz ayından beri defalarca Servisi, LG' yi aradım durumu anlattım servis telefonları açmadı. LG hiçbir dönüş yapmadı. Aylarca çamaşırları elimde yıkadım. Bekledim dönmediler.

Ne zamanki mahkeme süreci başladı. Sanki o kadar ay görüşülme olmamış gibi arayıp makineyi gelip alacağız. Değişim yok. Para iadesi yok. Makineye bakacağız işte kaç ay sürerse sürsün biz karar vereceğiz şeklinde dönüş yaptılar. Bende bu süreci aştığımızı artık kendilerinin onarım rapor vs artık güvenmediğimi aylardır beni oyaladıklarını ve tuhaf bir ek sözleşme firması tarafından şantaja uğradığımı yeni bir makine almak zorunda kaldığımı değişim haricinde hiçbir şekilde bir mutabakat sağlamayacağımı belirttim. Şu anda evimde koyacak ekstra bir yerim yok. Depo yok. Çalışmayan 50 bin tl lik bir LG makine ile baş başa kaldım. Yeni makine almak durumunda kaldım.

Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

LG Çamaşır Makinesinden Traktör Sesi Gibi Ses Geliyor

Cemalettin
23 Ekim 2023 16:09

Adem
12 Temmuz 2023 23:14

Uzun
05 Eylül 2024 20:23
LG Servis Müşteri Hizmetleri Yaşattığı Sıkıntı Bu Ne Pahalılık.
Elham sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fabrikasyon Hatası Var Ama Kabul Etmiyor

Elham