LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fabrikasyon Hatası Var Ama Kabul Etmiyor

23 Ağustos 2024 16:149.020

Yaklaşık Bir buçuk sene önce LG 10.5/7 kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Ve LG den sadece bu değil toplam 10 parça ürün aldık. Makineyi bana asla sallanmaz ve sesiz dediler, tambur direk motora bağlı diye sattılar. Aldığımdan zaten iki kere kurutmaya kullana bildim çok kötü koku oluyor kıyafetleri tekrar yıkamak zorunda kalıyorum, yanık plastik kokuyor. Son zamanlarda ses seviyesi Artı ve kıyafetleri temiz yıkamaya başladı. Bu sebeplerden dolayı servis geldi. Yalandan bakıp bir yapışkan madde sürdüler ve bana bu makineler de normal olduğunu söylediler. Görsellere ekleyeceğim gelip yaptıktan sonra bile normal 800 sıkma yaptığında bile nasıl ses çıkarıyor, evde helikopter var gibi. Biz değişim istememize rağmen talep dikkate alınmadı. Gelip Makineyi götürdüler şimdi de 10 gün oldu parça bekliyorlar yaz gününde makinesiz kaldık.
Anladığım kadarıyla bu makinelerde fabrikasyon hatası var çok fazla şikayet var ve artık o modeli satıştan kaldırmışlar.
Keşke satarken uğraştıkları gibi servis için de aynı çabayı harcasalar.
Tamiri kabul etmiyorum iki de bir bu sıkıntıyla uğraşamam değişim talep ediyorum. Kabul edilmezse hakkımı Tüketici Hakları'na başvurarak arayacağım.

17 Temmuz 2025 01:07

Bende de var bundan kazanı değişti sesi çok fazla şimdi de dokunmatik ekran bozuldu doğru düzgün yıkadığını da görmedim 7 yılda çöp oldu maalesef

30 Ekim 2024 16:36

Aynı makineden bende de var ve aynı sorunu bende yaşıyorum servis hiçbir şekilde bir çözüm üretmiyor çok yazık koskoca marka ürününün arkasında duramıyor maalesef

LG Almadan Önce 10 Kez Düşünmeli...

14 Mart 2024 21:237.971

LG marka kurutmalı çamaşır makinesi satın aldım. Satın aldığım ürün ilk günden itibaren ses yapmaya başladı ve 3 kez ser...

8 Şubat 2025 15:006.733

2023 yılında LG marka kurutmalı çamaşır makinesi aldık. Makinemizin bir buçuk aydır kurutması çalışmıyor. Servis 5’inci ...

LG  RH10V9AV2W Kurutma Makinesi Sorunu

LG  RH10V9AV2WKurutma Makinesi Sorunu

Nazlı
LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Sorunu!

LG KurutmalıÇamaşır Makinesi Sorunu!

Gökmen

Öne ÇıkanKonular