25 Mart 2024 17:59

Bütün beyaz eşyalarımı 2017 yılında LG'den aldım. Ancak LG D1450WF1 marka bulaşık makinesinden çok çektik. Üç defa su pompası arızalandı, bir defa sepetler çürüdü. En son olarak da 'LE' hatası verdi ve motor arızası olduğunu öğrendik. Biz de sevindik, zira motoru 10 yıl garantili diye almıştık. Ancak servis geldiğinde, motorun değişeceğini ancak işçiliğin 2500 TL tutacağını söyledi. Garantinin işçiliği kapsamadığını öğrenince, makineyi yaptırmaktan vazgeçerek yeni bir makine almaya karar verdik. 10 yıl motor garantisinin bir işe yaramadığını üzülerek fark ettik.

25 Mart 2024 17:39

2017 yılından bütün eşyalarımı LG den aldım. Ancak LG D1450WF1 marka bulaşık makinesinden çok çektik. 3 defa su pompası arızalandı 1 defa sepetler çürüdü. En son olarak da le hatası verdi. Motor arızasıymış. Bizde sevindik motor 10 yıl garantili diye almıştık ürünü. Servis geldi baktı evet motor değişecek dedi ama işçilik 2500 TL dedi. Bende garanti kapsamında değişimden işçilik alınmaması lazım dedim. Maalesef dediler. Benim şimdi 10 yıl motor garantili aldığım makine yı yaptırmak için işçilik 2500 TL verme durumunda kaldım ve yaptırmaktan vazgeçtim. Yeni makine almaya yöneldik. Üzgünüm.

Ek
Ek

Keşke LG yetkilileri ile İletişime geçse idiniz.

Vedat

Geçtim maalesef sonuç yeni makine almaktı

LG Garanti Vaat Yalanı

Sultan
08 Ocak 2024 23:16
LG Garanti Vaat Yalanı

Cansu
17 Mart 2024 20:53
LG Bulaşık Makinesi Arıza
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 14:54
LG Kategorileri