Levis Mağazasında İndirim Hakkımızın İhlali Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

Aylin
08 Kasım 2024 22:52

Küçükyalı Hilltown'da bulunan Levis mağazasında yapılan ilk alışverişe %20 indirim yapılıyor. Ürünümü indirimli bir şekilde aldım daha sonra değiştirmeye gittiğim de indirimsiz olarak değişimi gerçekleştirdiler. Mağaza görevlisi S*** hanım önce iade alıp sonra diğer ürünün satışını yapması gerekirken değişim olarak işlem alıp bizi mağdur etti. Çözüme ulaşamayınca mağaza müdürünü çağırdı S*** hanımın yapmış olduğu hatayı kabul ettiği halde çek yazdıkları için işlemi iptal edemeyeceğini söyleyerek bizi mağdur etmeye devam etti. İndirim hakkımız olduğu halde mağaza sorumlusu S*** hanımın yapmış olduğu hata ve mağaza müdürünün de Levis mağazasına 1,5 ay önce başlamış olmasından da kaynaklanan sistemlerde ki bilgi eksikliği bizi çözümsüz bir duruma sürükledi. Basit bir işlemi iptal edemediler. Üstüne bizimle tartışmaya girip zaten yapabilseydim de yapmazdım şeklinde üste çıkmaya çalışarak iş ahlakına yakışı olmayan konuşmalar sergilediler. Benden alınan extra ücretin geri iadesini talep ediyorum, ortada bir haksızlık var miktar önemli değil fakat şu durumda bir tl dahi önemli bu haksızlık karşısında. Levis genel müdürlüğe de şikayetimi ilettim. Hilltown AVM yönetmeliğine de ilettim. Ayrıca e devletim üzerinden Tüketici Mahkemesi'ne de dilekçe vereceğimi de belirtmek isterim.

Levis Mağazasında Personel Sorunu Ve Değişim Deneyimi

Yavuz
17 Aralık 2024 19:35
Levis Mağazasında Personel Sorunu Ve Değişim Deneyimi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 12:29
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
22 Ağustos 2024 23:12
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Calvin Klein Hilltown AVM Mağazasında İade Hakkım Engellendi, Bilgilendirme Yapılmadı

28 Eylül 2025 21:17
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Network Hilltown Mağazasından Şikayetçiyim

Serap