Esranur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03

9 Mart cumartesi günü otele giriş yaptık, kocaman odada 3 tane petek var ancak bir tanesi çalışıyordu. Bunu bildirdik ve yapacağız deyip tam 2 saat yanımızda uğraştılar ve yapamadılar. Neden biz odaya gelmeden kontrol etmiyorsunuz, hava buz gibi ve 2 saatimi aldınız dedim. Yapacağım bir şey yok dediler. Şömine için ek odun gönderdi ancak şömine yanarken camı kapatmanız mümkün değil içerisi hep duman altı oluyor. Şömineyi yakan görevli bunun normal olduğunu söyledi. Cam açıkken şömine yansa da ısınamıyorsunuz. Buz gibi hava da bir gece geçirip eve döndüğümüzde eşimde bende boğaz ağrısı ve ateş çektik. Başka odaya alın ya da para iadesi yapın gidelim dedik, bunları yapamam otel dolu dediler. Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyurun gidin. Sıcak havuzun içine poşet sıkıştırmış söyledik yeni tıpa geldi yarım saat sonra. Havuz dolduktan sonra odanın içi su aldı, çatlaklar var sanırım. Koltukların altına kadar su gitmiş ve bu su havuzun taşan suyu değildi. Sabah kahvaltıya gittiğimizde de serpme kahvaltı asla değildi. Bir yumurta bir de pişi geldi 2 tane. Tavuk sucuk koymuşlar tavaya yiyemedik. Kahvaltıdan çayımızı alıp ön tarafa sigara içmeye kalktığımızda 5 dakika sonra döndük ve masamızda başkaları oturuyordu. Onlara yeni servis açılmış. Havlu ve nevresim de kurum lekeleri vardı. Nasıl 4 yıldızlı otel olarak geçiyor anlamış değilim. Çalışan kadın yardımcı olacağı yerde ters ters ani gelişen durum ne yapabilir diyor. Asla uğramayacağım bir pansiyon. Kesinlikle otel falan değil. Kaldığım oda Deluxe suit garden ancak bahçe manzaranız yok, öndeki çatıya bakıyor cam.

15 Temmuz 2024 12:37

01 Temmuz 2024 15:07
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14
Meral sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 12:04
Chalet Sapanca Bungalov Talihsizliği
Mine sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 15:21