Lenovo Bilgisayar Sözleşme Numarasının Yazmaması Ve Müşteri Hizmetlerini İlgisizliği

Aleyna
Aleyna
29 Temmuz 2023 13:262.887

5 ay önce Media Markt mağazasından Lenovo ideapad1 serisinden bir dizüstü bilgisayar aldım. Aldığım bilgisayarın teşhir ürünü olduğunu bilerek aldım. Az kullanmama ve gözümden bile sakınmama rağmen ekranın sol alt köşesi açılmaya menteşe yerlerinden ses çıkmaya ve kapatmaya çalışırken kırılacakmış gibi çok sert olmaya başladı. Şu an ekranı kapatmadan kullanmaya çalışıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda garantiye yollamadan önce benden sözleşme numarası istediler ama bana verdikleri faturanın ve diğer kağıtların hiçbirinin üstünde bu numara yazmıyordu. Müşteri hizmetlerine sorduğumda bunu öğrenebileceğimi söylediler. Ama her şeyi denememe rağmen öğrenemedim. Şu an laptop bu şekilde, sözleşme numarasını bilmediğim için garantiye gönderemiyorum. Bu sitedeki diğer yorumları okuduğumda neredeyse bütün Lenovo laptoplarda bu sorunun olduğunu gördüm ama çoğunda da kullanıcı hatası denilmiş ve yaptırılması için laptop fiyatının yarısı gibi bir fiyat talep etmişler bu çok saçma.

31 Temmuz 2023 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

31 Temmuz 2023 10:55

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Menteşe Ve Ekran Çerçevesi Sorunu

Cem
14 Haziran 2024 01:341.397

"Hızlı ve yapıcı geri dönüşleri için teşekkür ederim"

Lenovo Bilgisayar Lenovo IdeaPad1 Bilgisayar Ekranı Çerçevesindeki Yapışkanın Açılması

Ece
2 Temmuz 2023 18:332.198

"Büşra Hanım tarafıma ulaşarak bilgilendirme yaptı. Sorun çözüldü. Teşekkür ederim."

Lenovo Bilgisayarımın Sürekli Arızalanması Ve Garanti Sorunları

Yasemin
Yasemin
11 Aralık 2024 14:183.291

Lenovo Ideapad Flex 5 11. Nesil Core i5 1135G7-16Gb-512Gb SSD-14inc-Mx450 2Gb-W10 bilgisayar aldım. İlk bozulma yandaki ...

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming-3 Çözülemeyen Sorunlar

Ezel
Ezel
1 Mayıs 2024 14:023.814

Ben yaklaşık 1 yıl önce Vatan mağazasından Lenovo Ideapad Gaming-3 bilgisayarını aldım. Geçen günlerde içinden ses geldi...

Burak
Burak
26 Ağustos 2024 16:041.921

Media Markt Kocaeli'den 22 Haziran 2023 tarihinde aldığım Lenovo SMP2ELL18 ...

1 Yorum

Tümünü Gör
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

LenovoBilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo KalitesizDış Kasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170Watt Adaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi