Leyla
08 Temmuz 2024 17:22

İstanbul Metrocity Lenovo servis teslim noktası aracılığıyla bilgisayarımı tamir edilmek üzere bıraktım. Teslim belgesinde de belirtildiği gibi arıza bilgisayarın otomatik onarımda kalması ve açılmaması idi. Ayrıca bilgisayarın sol üst köşesinde klavye kasasında vidalamadan dolayı bir çatlağı mevcuttu ancak kasa değişiminin masraflı olabileceğini düşünerek bilgi verilebilir ama bu şekilde kullanıyorum. Kasayı değiştirmek istemiyorum. Masraflı olur dedim. Teslim belgesinde arıza belirtilmiştir. Servisten gelen fiyat bilgisini ve kasanın fotoğrafını paylaşıyorum. Çatlak sadece klavye kasasında olmasına rağmen alt kasanın da parçalandığı fotoğrafta görünüyor. Sol köşe parçalanmış ve tamir ücreti 5700 lira belirtilmiş. Birkaç kez arayıp bilgisayarımı onlara teslim ettiğim gibi vermeleri gerektiğini bu fiyatın bana çok fazla olduğunu söylememe rağmen dönmediler ve ilgilenmediler.

09 Temmuz 2024 09:18 (Şikayetten 15 saat sonra)
09 Temmuz 2024 09:42

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Servisinde Garanti Kapsamı Sorunu Ve Uzun Bekleyiş

Buğra
10 Nisan 2025 20:24
Lenovo Servis Mağduriyeti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

06 Mayıs 2024 15:41
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
04 Ekim 2024 15:01
Yeni Bilgisayarımın Klavyesi 2 Günde Bozuldu!

İlhan
27 Kasım 2024 10:29