Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop Kendi Kendine Kapanma Sorunu

01 Ekim 2023 19:24

Merhabalar, Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 model laptopum kendi kendine kapanmaya başladı. Geçen sefer de çökmüştü, normal kullanımda anormal şeylerle karşılaşıyorum, bilgisayarda hiçbir oyun yok sadece iş için kullanıyorum, laptop biraz durduktan sonra kendi kendine kapanıyor, belirli bir sürede veya ısıdan kaynaklı kapandığını sanmıyorum. Laptop normal kullanımda video izlerken dahi kapanmaya başladı, sürücü taraması yaptım laptopta güncellenecek sürücü bulunmuyor, furmark, RAM stres ve CPU stres testlerine soktum anormal bir şeyler gözükmüyor, ısı değerleri gayet normal seviyelerde, üstelik Lenovo vintage programından da donanın testine soktum hiçbir parçada arızaya rastlanmadı ve testi tam olarak geçti. Yazılımsal kaynaklı bir problem olabileceğini düşünüp Windows 11 i sıfırdan tekrar kurdum fakat aynı problemi devam etti. Uyumluluk sorunu olabileceğini düşünüp win 10 a düşürdüm ve sorun hala devam etmekte. Yardımcı olursanız sevinirim.

02 Ekim 2023 09:32 (Şikayetten 14 saat sonra)
02 Ekim 2023 14:34

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Begüm
Begüm

Merhaba aynı sorunları yaşıyorum, çözüm olarak ne önerdiler?

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming Pişmanlığı

13 Haziran 2023 13:36
Emrullah sonuçtan çok memnun

Emrullah
22 Ocak 2024 00:21
"Öncelikle Lenovo dan kısa süre içinde gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bilhassa Melik bey sabırla ve özenli bir şekilde hassasiyet gösterdi. Kendisine teşekkür ederim"

Lenovo Kategorileri