Neşe
04 Aralık 2024 18:20

28 Kasım tarihinde Lefties mağazasından online olarak alışveriş yaptım. 30 Kasımdan bugüne kadar yolda olarak gözüküyordu. Bu durum bana pek normal gelmedi ve mağazaya gittim. Mağaza görevlisine durumu anlattım kendisi mağazaya gelmiş olsaydı size bildirim gelirdi bir yanlışlık yoktur dedi. Bende siz yinede bir kontrol sağlayın dedim. Benim demem ile kontrol sağlandı siparişim gelmişti ve kaç gündür mağazada bekliyordu ve benim haberim yok. Neyse bir kontrol edeyim dedim kutuyu açtım ve şok oldum. Botun ikisi de aynı çift gelmiş. Yani bu nasıl bir hata olabilir. Aklım almıyor. Hem kaç gün bekletildim. Kargom meğerse gelmiş ama haberim yok hem de üstüne üstlük yanlış geldi. İkisi de sağ ayak olarak yollanmış. Bu paketleme işini yapan eleman acaba kör mü bunun nesini yanlış yapmış olabilir acaba? Ve orada iade işlemi yaptım ama daha iadem ile ilgili hiçbir gelişme yok. Paramıda bağladılar aşırı kötü bir sistem aşırı kötü bir mağaza bu son alışverişim oldu. Derhal paramın yatmasını istiyorum. Beni daha fazla oyalamayın.

İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
07 Eylül 2024 11:46

Kayıp Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Pelin
29 Ocak 2025 13:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
30 Kasım 2023 14:13

25 Şubat 2025 15:57
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
24 Kasım 2023 14:09