Lefties.com Para İadesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Lefties.com Para İadesi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Candan
11 Kasım 2024 14:35

Lefties.com üzerinden aldığım ürünü 16.10 tarihinde iade ettim. 18.10 tarihinde Lefties firmasından iade ürünün alındığı ve paramın 14 gün içinde edileceğini bildirir bir mail aldım. Mailde tam olarak "Ücret iadeniz, siparişiniz depolarımıza ulaştığı tarih itibariyle 14 gün içinde bankanıza otomatik olarak iletilmektedir." yazmaktaydı.

14 gün geçtiği halde param iade edilmediği için defalarca online olarak irtibata geçtim ve durumu bildirdim. Online görüşmelerde tatmin edici hiçbir cevap alınamıyor, hatta doğru düzgün bir muhatap bile bulunamıyor. Dakikalarca cevap verilmiyor ve bağlantı kopuyor. İletişim konusundaki tüm olumsuzluklara rağmen defalarca iletişim kurup para iadesinin yapılmadığını anlatmaya çalıştım. Tüm girişimlerime rağmen3 haftadır param iade edilmemekte.

Bu firmadan yapacağınız alışverişleri sadece mağazasından yapmanız sizin için daha uygun olur. Zira online aldığınız ürün beklentinizi karşılamayıp iade etmek istediğinizde Lefties'den para iadesi almak pek mümkün görünmüyor. İade ürün kendilerine ulaşalı 3 hafa geçmiş olmasına rağmen halen paramı alamadığım gibi online olarak irtibata geçtiğimde de ne zaman iade edileceğine dair tatmin edici bir cevap alamıyorum. Lefties.com'dan şikayetçiyim.

Yaren
14 Ocak 06:34

Kayıp Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Pelin
29 Ocak 13:56

Lefties Online Alışverişte Ürün Kaybolması Ve İletişim Sorunu

Gözde
15 Ocak 12:27
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
07 Eylül 2024 11:46
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Lefties Online Alışveriş Sorunu

Burcu