Lavinia Beauty Kadıköy Kaba Ve Saygısız Tavır

26 Ağustos 2024 16:14473

Bunu yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum ama yazacağım çünkü deneyimlerimi paylaşmam gerekiyor.
Kirpik ve tırnaklarım için randevu aldım, oraya gittim ve önce kirpik yaptırmam gerekiyordu. Kirpiklerimi yapan kadının adı M** falandı.

Çantamı masaya koyup yatağa oturdum, sonra o da bunları yapmaya başladı.
Gözlerim kapalıydı ve bir süre sonra başka bir kadının odaya girip M**ile konuşmaya başladığını duydum, Türkçem o kadar iyi değil ama anlayabiliyorum.

Ülkemden, nereden geldiğimden, çantamın falan orijinal olup olmadığından bahsettiler ve açıkça ülkemin adını ve yaşadığım şehrin adını söylediklerini duydum. Ve bu şeyleri nasıl söyleyebiliyorlar diye düşünüyordum, benim hakkımda o kadar spesifikler ki tesadüf olamaz ve onlara kendim hakkında hiçbir şey söylemedim.

Bunu bilmelerinin tek yolu cüzdanımın içindeki kimliğime bakmalarıydı. Sonra bir kağıt parçasının açıldığını duydum ve bunun hakkında bir şeyler söylediler ve bunun çantamda sakladığım önemli bir belge olduğundan %100 emindim.

Sinirlenmeye başladım çünkü iznim olmadan çantamı ve cüzdanımı nasıl açabilirlerdi?

Ne yazık ki donup kaldım ve hiçbir şey söylemedim çünkü sinirlendim. Gerçekten oluyorsa gözlerimi açmaya çalıştım ama kirpiklerim acıyordu ve ikisi de bana sakin olmamı ve gözlerimi kapatmamı çünkü yapıştırıcı hala kuruyordu söylediler.

Diğer bayan gitti ve m** kirpiklerimi bitirdi, ben de sadece teşekkür ettim ve her şey yolundaymış gibi davrandım. Onunla yüzleşmedim ya da olanlarla ilgili hiçbir şey yapmadım çünkü böyle bir insan değilim ama dürüst olmak gerekirse öyle yapmalıydım, bu şekilde ayrılmak benim için üzücü çünkü bu bir mahremiyet ihlaliydi.

Çantamı ve cüzdanımı iki kez kontrol ettim, çalınan bir şey var mı diye kontrol ettim, para alıp almadıklarını bilmiyorum çünkü yanımda ne kadar para vardı bilmiyorum ama çantamın açıldığını biliyorum çünkü nerede olduğumu biliyorum.

Oturmadan önce eşyalarımı sakladım ve gözlerimi açar açmaz kontrol ettiğimde her şey farklı yerlerdeydi.

Her neyse, tırnaklarımı da yaptırdım ve harika oldu ama bir daha asla buraya geri dönmeyeceğim. Kanıtım olmayabilir ama bunu asla uydurmam. Aslında tırnaklarımı gerçekten seviyordum ama kirpik yapan kadından böyle saygısızlık her şeyi mahvetti. (özellikle yabancılar Türkçe konuşamıyorsanız size küçümseyerek bakacaklar ve size kötü davranacaklar).

Dilek Damla Makeup & Kuaför Şikayetçiyim

4 Kasım 2024 02:402.865

Saç makyaj yaptırmak için tanıdık vasıtasıyla tercih ettiğim bir işletmeydi. Google yorumlarını görmemiştim. Randevu ver...

1 Destek

5 Ekim 2023 14:13323

Pendik'te bulunan medi nail bar'ın sahibi tırnağıma işlem yaptı. Randevu saatinde gitmeme rağmen ben arayarak uyandırdım...