Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi

Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi
Kadri
23 Ekim 2023 13:51

23.09.2023 tarihinde Bitlis Tatvan Lassa bayisinden almış olduğum 4 adet 2023 tarihli kış lastiği aldım, lastiklerin üretim tarihini 2023 olduğunu oradaki personel bana gösterdi. Buna istinaden ödememi yaptım. 31.09.2023 tarihinde montaj için bayiye gittim daha önce gösterdikleri üretim tarihleri ile aynı olduğunu düşündüğüm için tekrardan kontrol etmedim daha sonra arabamı yıkarken lastiklerimin 2022 tarihli olduğunu fark ettim. Lassa bayisine gittiğimde bana bizim yapabileceğimiz hiçbir şey olmadığını ve benim suçum olduğunu söyledi, bana hiç yardımcı olmadılar. Aksine kendilerini haklı gördüler. Lassa ana bayisine şikayet ettiğimde sözde Tatvan şubesindeki bayinin benimle iletişime geçip sorunun çözüldüğünü söylemişler, benimle hiçbir şekilde iletişime geçmeyi Lassa müşteri hizmetlerine benimle iletişime geçtiklerini söyleyip yalan beyanda bulunmuşlar benimle hiçbir şekilde iletişime geçilmedi ne müşteri hizmetleri ne de Lassa bayisi benim mağduriyetimi gidermedi. Mağduriyetimi giderilmesini istiyorum.

23 Ekim 2023 14:18 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz sizinle gerekli bilgilendirmeleri paylaşmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Kıs Lastiği Kullanmamalısınız

Erkan
15 Şubat 2024 18:53
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Haziran 2025 17:40
Lassa Lastiğim Balon Yaptı, 2.5 Ay Sonra İncelenmeden Red Cevabı Verildi!
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
20 Ekim 2024 14:54