Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Kıs Lastiği Kullanmamalısınız

15 Şubat 2024 18:53

2023 Lassa Snoways 4 kışlık lastiklerini yaklaşık iki ay önce satın aldım. Islak zeminde ve sabahları hafif frenlemede bile aracın patinaj yapmaya ve kaymaya başladığını fark ettim. Ankara'ya yağan hafif kar yağışında bile, düz yolda aracımı zorlukla ilerletebildim. Şikayetimi firmaya ilettim ve lastiklerin incelenmesi için kendilerine teslim ettim. Daha sonra lastikleri bıraktığım firma, aracın ruhsatını orada unuttuğumu belirterek beni aradı. Farklı bir zaman tesadüfen oraya gittiğimde, lastiklerin aynı şekilde durduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda, kargo aracının gelmediğini söylediler. 15/02/2023 tarihinde ret yanıtı alarak lastiklerimi geri almamı istediler. Firmaya gittiğimde, lastiklerin incelenmeden aynı yerde durduğunu ve görevli kişinin lastiklerin teste gönderilip gönderilmediği konusunda bir açıklama yapamadığını gördüm. İki aracıma da bu markadan lastik aldım ve her ikisinde de aynı sorunları yaşadım. Lassa kış lastikleri konusunda maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım ve bu nedenle memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

15 Şubat 2024 19:12 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

26 Aralık 2024 17:43

Lassa lastik almayın arkadaşlar yağmurlu havada bile gitmiyor karda hiç gitmez bana bu lastiği överek satan kişiye de firmaya da paramı helal etmiyorum aldığım günden beri rezillik çekiyorum söyleyeceklerim bu kadar

Lassa Kış Lastiği Balans Atlama Sorunu Garanti Dönüş Bekliyorum

Seyit
11 Haziran 2024 17:03
Lassa Kış Lastiği Balans Atlama Sorunu Garanti Dönüş Bekliyorum
Kadri sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi

Kadri
23 Ekim 2023 13:51
Lassa Tatvan Bayisi Yanlış Lastik Vermesi

Kış Lastiği Performans Hayal Kırıklığı

Caner
21 Şubat 2025 01:18
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Haziran 2025 17:40
Lassa Lastiğim Balon Yaptı, 2.5 Ay Sonra İncelenmeden Red Cevabı Verildi!
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
20 Ekim 2024 14:54