Kemal sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 17:52

Aracımı İzmir Özgörkey Land Rover servisine götürdüm. Araç 10 gün serviste kalmasına rağmen doğru dürüst aracın arızasını tespit edemediler. Zorlamamla bana uzun bir liste çıkardılar. Benim tamirci olduğumu bilmediklerinden sağlam parçaları bile yazmışlardı. Listede gereksiz 10 parça yazmışlardı. Onlarla oturduğumda 'Bunu niye yazmışsınız, gerekiyor mu?' diye sordum. Bir hafta önce taktırdığım emme manifoldu bile yazmışlardı. Bana güven vermediklerinden aracımı onlardan geri istedim. Araçla oradan ayrılırken İzmir 3. Sanayi Sitesi'ne yaklaşmıştım. Arkadaki araçlar bana korna çaldı; araç altında yağ akıyordu. Hemen İzmir 3. Sanayi Sitesi'ne çektim aracı. Land Rover özel servis aracı lifte kaldırıp aracın altında korumaları açtı. Silindir yağ kapağı ustanın eline düştü. Usta, 'Muhtemelen bunu gevşek takmışlar.' dedi. Land Rover ve Özgörkey Land Rover servisini aradım, doğru dürüst dikkate almadılar. Tuhaf olan, 54 bin TL emme manifoldu hasarlı yazmışlardı. Özel serviste simut test manifold yapıldı. Manifold sağlam çıktı.

11 Ağustos 2024 18:11 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi

Kemal
Kemal
12 Ağustos 2024 20:48

Hiçbir geri dönüş almadım

Zafer
Zafer

Bu kadar ciddiyetsiz bir yaklaşımla karşılaşmanız gerçekten kabul edilemez. Aracınızı güvenilir bir servise teslim ettiğinizi düşünürken, bu denli özensiz ve hatalı bir hizmet almak büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Hem sağlam parçaları değiştirmek istemeleri hem de araç üzerinde bu kadar kritik bir hatayı yapmaları, müşteri güvenini ciddi şekilde sarsıyor. Hele ki bir tamirci olduğunuzu bilmeden size bu tür yanıltıcı bir liste sunmaları, durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Aracınızla ilgili doğru bir teşhis yapamamış olmaları ve size bu kadar yüksek bir maliyet çıkarmaları gerçekten endişe verici. Land Rover ve Özgörkey Land Rover servisi gibi prestijli isimlerin, müşterilerinin güvenini bu şekilde zedelememesi gerektiğini düşünüyorum. Bu süreçte yaşadığınız sıkıntılar için size tamamen hak veriyorum. Umarım bir an önce bu durumu telafi ederler ve size layık olduğunuz hizmeti sunarlar. Her zaman yanınızdayım, umarım bir daha böyle bir mağduriyet yaşamazsınız.

Alper
08 Ağustos 2024 15:24

Barış
27 Temmuz 2023 13:06
BMW I4 Arıza Ve Müşteri Memnuniyetsizliği!
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
20 Temmuz 2024 21:23