Land Rover Range Rover Velar'da Tekrarlanan Motor Sorunları, Servis Sorunları

06 Mart 2024 16:08

Aracımı 21 Şubat'ta servise bıraktım ve eğer filtresi de dahil olmak üzere bazı filtrelerin değiştirildiği belirtildi. Ancak sadece 2 gün sonra, İzmir yolculuğumda tekrar aynı motor sorunu yaşandı ve aracım yolda kaldı. Bu durum beni ciddi şekilde mağdur etti. 300e yakın sağlık çalışanına yapacağım eğitimde aksaklıklar oluştu. Bu eğitim benim için oldukça önemliydi ve yaşanan bu gecikme, sadece bireysel değil, aynı zamanda profesyonel anlamda da olumsuz bir etki yarattı.

Ayrıca, ocak sonunda yaşadığım lastik kayma ve benzeri sorunlar da hala çözüme kavuşmamış gibi görünüyor. Bu sorunların düzeltilip düzeltilmediği konusunda yapılan açıklamalar ile gerçek durum arasında bir tutarsızlık olduğunu düşünüyorum. Bu durum, aracımın güvenilirliği ve sürüş konforuyla ilgili güvenimi sarstı.

Üstelik, sadece iki ay içinde dört kez servise gitmek durumunda kaldım. Bu sıkça yaşanan sorunlar ve ardı ardına gelen servis ziyaretleri, aracımın kalitesi ve dayanıklılığı konusundaki şüphelerimi artırdı. Müşteri olarak, bu konulardaki sorunların derhal çözülmesini ve benzer sorunların tekrar etmemesi için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyorum.

Saygılarımla,

06 Mart 2024 16:20 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Burçin
31 Temmuz 2023 08:44
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süreli Bilgilendirme Eksikliği Ve Yanıtsız Servis Deneyimi

02 Haziran 23:48

Togg Aracımın Teslimatı Gecikti, Bilgilendirme Ve İletişim Sağlanmadı!

Akif
31 Temmuz 10:13