Lancome Siparişim Nerede? Lancome Çözüm Bekliyorum

20 Kasım 2023 09:59413

Lancome LNC1000232140 numaralı siparişim bir türlü kargoya verilmedi, alışveriş tarihim 4 Kasım, acil olarak çözüm bekliyorum. 08502119855 numaralı telefonla ulaştığım yetkili kişiler çözüm sunamadılar, kargoda diyorlar ancak herhangi bir kargo no yok. Sistemde sevke hazır yazıyor. Acil çözüm bekliyorum

22 Kasım 2023 10:16

Kimse beni aramadı, sipariş nerede bilinmiyor, kargo no hala yok, iade işlemi de bu yüzden yapamadıklarını ben aradığımda ifade ettiler. 18 gün önce yaptığım alışveriş için ürünler yok hiçbir yerde. Çözümsüz kalan bu duruma acil çözüm bekliyorum

20 Kasım 2023 16:56 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz; Öncelikle, şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Siz değerli müşterilerimizin önerileri, bize yol göstermekte ve gelişimimize değerli katkılar sağlamaktadır. Ürünlerimizle ilgili yapılan görüşmeye istinaden; konuyla ilgili tüm açıklamalar tarafınıza yapılmıştır. Saygılarımızla

Gözde
20 Kasım 2023 17:08

Tarafıma hiçbir açıklama yapılmadığı için acil açıklama bekliyorum,16 gün önce aldığım ürünler nerede? Ne zaman kargoya verildi? Takip numarası nedir? Hangi kargo firması? Neden bu kadar gecikti? Acil cevap ve çözüm bekliyorum!

Asli
Benzer Şikayeti Var
24 Kasım 2023 09:58

Merhaba, Benzer bir durum yaşıyorum. Yıllardır müşterisi olduğum bir marka. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, yasal hakkınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

Sezen
Benzer Şikayeti Var
22 Kasım 2023 22:10

O kadar pişmanım ki bu ürünleri kendi sitelerinden aldığıma dair. Asla bir cevaba ulaşılamıyor maalesef.

Lancome Hazır Siparişi Göndermiyor.

27 Mart 2024 09:14335

Lancome LNC1000302044 siparişim günlerdir kargolanmadı. Aradığımda kampanya dönemi olduğu için gecikme olduğu bildirildi...

1 Destek

Lancome Gönderilmeyen Sipariş Tam 11 Gün

8 Ocak 2024 14:21595

Lancome lütfen artık kargomu yolla. Sipariş no LNC1000262240 Her şeyden bir haber müşteri hizmetleri ile görüşmekten gın...

Lancome Gönderilmeyen Sipariş Tam 11 Gün

Lancome Siparişi Kargoya Vermiyor

17 Eylül 2024 20:16360

"Ürünler elime hızlıca eksiksiz ve sağlam bir şekilde ulaştı tekrar çok teşekkür ederim."

Lancome Eksik Ürünler Ve Bunları Talep Ediyorum!

Lancome EksikÜrünler Ve Bunları Talep Ediyorum!

Merve
Lancome Rimelleri Her Defasında Başlık Kısmı Kırılıyor