27 Haziran 2024 15:03

Lamelif giyim sitesinden ayakkabı sipariş ettim mo'ce sitesinden sipariş ettim. 3 çift ayakkabı. Herhangi bir takip numarası gelmedi. (Sayın Zeynep S***** #27657 numaralı siparişiniz oluşturulmuştur. Siparişinizin diğer tüm aşamalarını size bildireceğiz. B021) bu mesaj dışında o sırada numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Sitenin WhatsApp. Numarası üzerinden durumu anlattım. İletişime geçtikten sonra Bana yeni numarama takip numarası geleceğini söylediler Fakat bu durumun üzerinden 3 gün geçti herhangi bir takip numarası gelmedi Kargom nerede bilmiyorum siteye mesaj atıyorum bana cevap yazmıyor. Sürat Kargo ile göndereyim sarıyorlar Sürat Kargo'yu arıyorum sizin adınıza kargo yok diyor kaç gündür yola çıkmamış ya da yola çıkmış kargom yok

Melile

Geldi mi

Naz

Aynı durumu yaşıyorum bayramdan 1 gün önce sipariş verdim ama sipariş ortada yok arıyorum yüzüme kapatıyorlar yazıyorum cevap yok. Siparişiniz kargoya verildi size bilgi gelir denildi 1 ay oldu yok gerçekten lamelif pişmanlıktır bir daha bu siteden sipariş vermeyecegm.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Lamelif Giyim Değişim İçin Gönderdiğim Ürünü Göndermiyorlar

23 Eylül 2024 19:15
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 11:50

08 Haziran 2024 15:01