İrem sonuçtan hiç memnun değil

Lamelif Giyim Değişim İçin Gönderdiğim Ürünü Göndermiyorlar

23 Eylül 2024 19:15

Lamelif giyim den 25.08.2024 de bir kargo sipariş oluşturdum. Sipariş numaram #5147273. Kargom elime ulaştığında paketi acarken video çektim ve içerisinde yanlış ürün olduğunu fark ettim bir kahverengi body sipariş vermiştim parmak geçirme detaylı Ancak gelen ürün duz body idi. Sonra değişim olması için müşteri hizmetlerini aradım değişim kargo bilgilerini telesekreterden aldım Kargodan çıkan formu değişim olması için doldurdum istediğim urunu vs de yazdım ve Sürat Kargo ile ödemesini 60 TL yaparak gönderdim 04.09.2024 de. Kargo takip numaram 16813314611034. Kargom da 06.09.2024 tarihinde lamelif giyim e ulaşmış ancak bana mailden de numaradan da dönüş yapılmadı. Ben de 13.09.2024 tarihinde tekrar WhatsApp üzerinden müşteri hizmetlerine yazdım Bana ürünün ellerine ulaşmadığını söylediler "+Ürün bize ulaştığında iade ve değişim birimimiz kontrol edip sizinle iletişime geçecektir.
-1 haftayı geçti ne zaman ulaşacak Kargo nerede acaba?
+Kargo bize ulaşınca sizinle iletişime geçilecektir." bu şekilde bir yazışma oldu. Tamam dedim zannediyorum kargo daha ulaşmamış. Ses Yine çıkmayınca bu sefer surat kargoyu kendim aradım kargo takip numaramı da öğrendim ellerine ulaşmış olduğunu öğrendim Tekrar 16.09.2024 tarihinde aradım Lamelif giyim müşteri hizmetlerini hanımefendi ücret iadesi olacak dedi ben de değişim için göndermiştim dedim. Hem hata onlardan kaynaklı olduğu için kargo ücretini de yatırmalarını istedim. Hanımefendi kaydınızı oluşturuyorum 2 3 is günü içinde sizinle iletişime geçilecektir dedi Ne numarama ne mail adresime dönüş olmadı. Ne para iadesi yaptılar ne de hatalı gönderilen ürünümü düzgünü ile değiştirdiler. Hem parasını ödedim hem de neredeyse 1 aydır ürün de yok iade de yok değişim de yok. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Kargo firmasıyla ben görüşüp ürünümün ulaştığını söylüyorum firmaya. Haberleri bile yok ürün gelmiş mi gelmemiş mi. Acilen düzgün istediğim ürünümü istiyorum ve sizlerin firmanın hatası olduğu halde değişim için gönderirken ödediğim kargo ücret iadesini istiyorum. Sipariş verdiğim zamandan 1 ay geçti Kimse ilgilenmiyor.

İrem
İrem
25 Eylül 2024 09:56

Bana mesaj atan kişinin durumdan konudan alakası bile yok Olmayan bos şeyler söylüyor Yok neymiş adreste hata varmış Adresim kaç senedir aynı daha önce de sipariş verdim bir kere adreste sorun yaşamadım.

Zeynep
Zeynep

Ben iademi yaptım biraz geç yattı parası ama yattı bence bekleyin ama uzun sürdüğü için lamelifle iletişime geçip bilgi almıştım

Betül
Betül

Acaba dönüş aldınız mı bende iade yaptım ve param yatmadı da

05 Şubat 2025 21:33
Kusurlu Ürün Ve İletişim Sorunları