Hülya sonuçtan çok memnun

Lajivert Mobilya Ürün Anlatıldığı Gibi Çıkmadı

Lajivert Mobilya Ürün Anlatıldığı Gibi Çıkmadı
31 Ağustos 2023 17:11
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
“Satın aldığımız temsilci bizimle iletişime geçip ücreti iade edeceğini söyledi ve bugün ücreti iade etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Lajivert Mobilya ile aramızda sorun kalmamıştır.”

Lajivert Mobilya Pendik şubesinden 28.500 liraya Class Model Genç odası satın aldık. Ürün komple MDF olarak satıldı fakat sadece kapaklar MDF geri kalanı yonga levha olduğunu fark ettik. Ürünü iade etmek istedik böyle bir hakkımızın olmadığını söyledi. Çok mağdur edildik. Şu an ürünü iade etmek istediğimiz için kullanmıyoruz fakat çocuk odası kullanılamaz durumda. Yakında bebeğim olacak ve evimizde düzen yok çünkü dolabı kullanamıyoruz. H**** G***** den şikayetçiyiz. Söylediğinin arkasında durmadı. Hiç dürüst bir satıcı değil. Mağduruz

04 Eylül 2023 09:44 (Şikayetten 3 gün sonra)
04 Eylül 2023 18:29

Beni bu mesajın dışında hiçbir şekilde arayan, soran, çözüme kavuşturmak isteyen olmadı. Markasının adının daha iyi duyulmasını isteyen illa ki bir şekilde iletişime geçer diye düşündüm ama olmadı

05 Eylül 2023 13:23
07 Eylül 2023 10:09

Fahriye sonuçtan memnun değil

23 Ekim 2024 13:49
Yanıltıcı Bilgi Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 17:15

07 Ekim 2024 20:12