Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Ürünlerinde Kalite Düşüşü: Mont Ve Ayakkabıda Yaşanan Sorunlar

22 Ekim 2024 21:31

11 Kasım 2024 14:47

Lacoste markasını yaklaşık 15 yıldır kullanıyorum, ancak bu son iki yılda aldığım ürünler çok sıkıntılı çıkmaya başladı. Bir mont aldım 3,4 ay kullandım kollarında pamuklar dökülmeye başladı. Değişime gittim üstüne para koyup daha iyisini aldım aynı problem tekrar bu montta da oldu. Bir defa bile yıkama yapmamamıza rağmen. Gerçekten kaliteyi düşürüyorsunuz artık. Aynı şekilde bir ayakkabı aldım 3 defa giymeden ayakkabı kendiliğinden kırışmaya başladı. Kırışıklık oldu. Yani bu gidişle bir daha tercih etmeyeceğim herhalde. Bu şikayetime dönüş olarak ürünleri gönderin kontrol edeceğiz dediler gönderdim ve red geldi değişim ve iade yapmadılar ürünler bir deda bile yıkanmadı kesinlikle kullanıcı hatası değil. Kesinlikle bir daha locostede alışveriş yapmayacağım ve tavsiye etmeyeceğim.

1731325639580.img-1838.jpg
23 Ekim 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 14:11
lacoste-urunlerinde-kalite-dususu-mont-ve-ayakkabida-yasanan-sorunlar-1.jpg

Enes sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 00:47
Lacoste Müşteri Hizmetleri- Ürün Değişim/iade Birimi
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
30 Ocak 2025 02:09
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
24 Mart 2024 13:01