Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
14 Mart 2024 20:07

Lacoste marka eşofman altı almıştım. Pahalı olmasına rağmen kaliteli olsun uzun süre giyerim düşüncesiyle pahalıda olsa aldım. Fakat 3. Ayda diz izi yapmaya ve kumaşı deforme olup tüylenmeye başladı. Çok üzüldüm. Verdiğim paraya mı yanayım yoksa kalitesizliği ne mi. Sonra öğrendim ki 2 yıl garantili oluyormuş. Hemen Akasya AVM Lacoste mağazasına gittim. Oradan almıştım. Durumu anlattım ürünü aldılar merkeze kontrole gönderdiler. 2 hafta süresi varmış. 2 hafta sonra mağazaya gittim ve red olduğunu öğrendim. Nasıl yani. Kumaş mahvolmuş, Garantisi var. Bu mıdır Lacoste markasının güvenirliliği. Bu mıdır garantisi. Neye göre red verildi. Açıklama yok. Ben ürünümün değişmesini istiyorum yenisiyle. Gerekli işlemleri yapılmasını istiyorum. Resimler ektedir.

14 Mart 2024 19:57

Ek
15 Mart 2024 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Timur
31 Mayıs 2024 20:18
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
05 Eylül 2024 09:47
Rumeysa sonuçtan memnun değil

Rumeysa
13 Aralık 2023 16:31
Lacoste Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
05 Mayıs 2025 19:18
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
15 Şubat 2024 17:15