Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Kullanışsız Rahatsız Ürün Sorunu

Lacoste Kullanışsız Rahatsız Ürün Sorunu
Tuğba
03 Ağustos 2024 17:39

Lacoste sandaletinin çok sert tabanlı ve ağır olmasından kaynaklı 2 gün zorunlu olarak giydikten sonra 4 gün bacak ve bilek ağrısı çektim. Ürünü iade için gönderdim ve imalatla ilgili bir sorun olmadığını belirttim. Ürün çok rahatsız çok ağır asla giyilebilecek bir sandalet değil. Fakat inceleme sonucunda imalat hatası yoktur denilmekte. Ürününüz sandalet kategorisi için inanılmaz rahatsız ve kötü bir ürün. Yıllardır alışveriş veriş yaparım bu markadan ilk defa bu kadar kullanışsız ve rahatsız bir sandaletini aldım. Ürünün görselini ekledim alırken 5 kere düşünülsün diye. Lütfen ürünü iade alarak bu durumu düzeltin ve mümkünse satmayın bu sandaleti

13 Ağustos 2024 11:51

Lacoste sandaletin ne kadar rahatsız olduğunu sevgili yetkililere anlatabilmek için 2 kere incelemeye gönderdim. İkisinde de imalat hatası yoktur denildi. Evet imalat hatası yok inanılmaz rahatsız günlerce geçmeyen bacak ağrısına sebep olan inanılmaz sert tabanlı bir sandaletiniz var. Yıllardır alışveriş yaptığım markanın artık eski kalitesi ve güvenilirliğini kaybetmiş olmasından dolayı çok üzgünüm. Sandaletini giymeyeceğim ve bir daha asla ürünlerini satın almayacağım. Sırf marka isminden dolayı bu kadar kalitesizliği bu fiyatlara satmak çok gülünç. Kimse satın almaz umarım bu ürünü

03 Ağustos 2024 17:16

Lacoste markalı sandaleti satın alıp sadece 2 gün giyebildikten sonra ürünün çok sert tabanlı ve ağır olmasından kaynaklı inanılmaz derecede bacak ağrısına sebep olmasından dolayı iade için gönderdim. Üründe herhangi bir imalat hatası var diye göndermedim ürünün çok rahatsız olduğu bacak ağrısının 3 gün geçmediğini belirttim. Fakat inceleme sonucu imalat hatası yoktur diye gelmiş. Yıllardır alışveriş yaparım ilk defa bu kadar kötü bir sandaletini aldım ve giç giyemeyeceğim bir ayakkabı olarak kaldı. Aşağıda görselini ekledim satın alırken 5 kere düşünülsün. Lütfen ürünün iade alınmasını talep ediyorum.

Ek
03 Ağustos 2024 18:15 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
21 Ağustos 2023 22:01
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
06 Ekim 2024 21:34
"Dönüş yaptılar. Değişim linki gönderdiler"

Atakan
07 Mayıs 2025 20:59
Lacoste Ayakkabı Hem Yıprandı Hem Mağdur Etti!
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
21 Aralık 2023 18:21
Samettizan sonuçtan hiç memnun değil

Samettizan
17 Eylül 2024 20:24