Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 16:12

Lacoste Armada mağazasından 1 Şubat 2023 tarihide aldığım bir ayakkabının sağ ayakkabını içindeki parça yüzünden ayağımı yara yaptığını mağazaya ilettim. Ayakkabıyı sadece 3 kez giyebildim. İlk olarak aldığım tarihten 7 ay sonra 08/09/2023 tarihinde başvurdum. Red geldi. Sonrasında aynı sorun devam etti. 19/09/2023 tarihinde yine başvurdum. Yine red gönderdiler fakat ayakkabıya hiçbir işlem yapılmamıştı. Tekrar teslim almak istemediğimi ve yine değerlendirilmesini istedim. 05/10/2023 tarihinde gönderdiğimi sanıyorum. Sanıyorum diyorum çünkü mağaza gönderdik diye cevap veriyor. Lacoste müşteri hizmetleri (4443736 ) incelemeye sadece ili kez gönderilmiş olduğunu belirtti. Aldığım bilgi 12/10/2023 müşteri hizmetlerinde 15:11-15:17 saatleri arasında yapmış olduğum görülmede kayıtlıdır.
Ayakkabıyı en son teslim aldığım hali kirli ve lekeli olarak geldi. Alırken de yine müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. Ama bir dönüş vs olmadı.
Ayakkabının yenisi ile değişimini istiyorum. Bu kadar mağduriyet yaşattıkları için de şikayetçiyim.

12 Kasım 2023 17:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

12 Kasım 2023 17:38

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 18:13
Lacoste Ayakkabı Ve Hizmet Mağduriyeti!

Acaba dalga mı geçiyorsunuz?! Müşteri hizmetleri arıyor beni evet değişiminiz kabul oldu diye. Ayakkabıyı değişime gidiyorum stok yok deniyor. Aynı ayakkabıdan Türkiye'nin hiçbir yerinde yokmuş. Başka modellerden (sezon) alabilirsiniz deniyor. Fakat şubat ayından bu yana ayakkabı fiyatları iki katından daha fazla bir bedelde. Benden bir ayakkabı parası kadar tekrar fark isteniyor. Beni arayan müşteri hizmetlerini arıyorum. Karşılaştığım tepki daha önce yaşadığım sürecin aynısı! Bir de maalesef prosedürümüz bu şekilde deniyor. Hangi prosedürü uyguluyorsunuz acaba çok meraktayım. Gerçekten bin pişman oldum alışverişimde. Bu kadar ciddiyetsiz bir işletme anlayışı olamaz. Markanın da itibarı zedeleniyor. Ekte de almış olduğum ayakkabı ve benzer modelin güncel fotoğrafı yer alıyor.

Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
21 Haziran 2023 10:02
Problemli Ve Kullanışmış Ürün Lacoste
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Aytekin
20 Ekim 2023 14:39
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
10 Şubat 2025 19:52
Şeref sonuçtan çok memnun

Şeref
29 Mayıs 2024 14:20
"Teşekkürler Lacoste. Lovermark olmak kolay olmuyor."