Labris Restaurant Kars Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2023 15:27

İnternet üzerinde gördüğümüz fotoğraflar ve okuduğumuz yorumlara dayanarak gittiğimiz bu nezih restaurant sanılan mekan gayet basit çıktı. Mekanın sadece bahçesi güzel, sahne alan grup (grup nağme) çok iyiydi. Fiyatlar normalden yüksek, mezeler lezzetsizdi. 'rezervasyonsuz hizmet vermiyoruz' denmiş, iki gün önceden rezervasyon yaptırdık.

Gittiğimizde bütün masalarda 'rezerve' yazıyordu ama istediğimiz masaya oturmamız söylendi. Mekan alkollü ve canlı müzik sunuyor, işletmecisi Ankara havası çalınıp göbek atılmasına izin veriyor; ancak, doğu kültürünün temel oyunu olan halay çekilmesine müsaade etmiyor. Birkaç defa halay müziği çalınmasını istediğimizde, işletmeci inatlaşarak bize izin vermedi.

İşletmecinin tavrı çok rahatsız ediciydi. Eğer mekan halay çekilmesine izin vermiyorsa, o zaman Çiftetelli veya başka oyunların oynanmasına da izin verilmemeli. Ayrıca orada tanıştığımız yerli insanlar, her hafta mekanda halay çektiklerini söylediler. Kars'a yakışmayan bir işletme olduğunu düşünüyorum.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44
Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

Atiye Mersin Müşteri Memnuniyeti Göz Ardı Ediliyor!

08 Aralık 2023 11:54
Serap sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 16:44
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sorunu Ve Uzun Bekleme Süresi

02 Aralık 2024 13:30