Labranda Mares Marmaris Hayal Kırıklığı Yaratan Otel Deneyimi

13 Ağustos 2024 22:37

Hayatım boyunca gittiğim en kötü otel deneyimimi paylaşıyorum. En baştan başlayayım; otele biz 3 arkadaş gittik. Otel odasında 2 tane tek kişilik yatak ve 1 adet çekyat vermişler. 5 yıldızlı her şey dahil otelin çekyat vermesine mi yanayım yoksa o çekyatın açıldığında bir kişilik koltuk bile olmadığına mı? Otelin kliması çalışmıyordu. Çalışmadığını bildirdik ve bize verilen geri dönüş: 'Bunlar bu kadar çalışıyor.' denmesi oldu. Otelin buzdolabı asla çalışmıyordu. Ben insülin hastasıyım, dolap çalışmıyor diye resepsiyona bildirmeme rağmen bana başka odamız yok, idare etmemizi söylediler. En erken bir gün sonra değiştireceklerini söylediler. Her neyse, bir gün böyle idare ettik. Ondan sonra ertesi gün odamız değişti. Yeni odamızda ise yine buzdolabı çalışmıyordu ve saat başı elektrikler kesiliyordu. Bu oda kısmı, gelelim yemek ve alkol kısmına; yemekler her ne kadar lezzetli olsa da her gün aynı yemekler çıkıyordu. Otelin alkol namına hiçbir şeyi yok, adı hiç duyulmamış alkoller mevcut. Plaj barlarında sadece bira ve şarap var. Bu sıcakta şarap içecekler mutlu olabilirler tabi plajda veya havuzda yer bulabilirlerse. Çalışanlar içerisinde sadece ballboy çalışanlar ilgili, geri kalan hiçbir çalışanın umurunda bile değilsiniz. Her neyse, uzatmayayım; 2 gecede hayatımızın en kötü tatilini yaşayıp Setur aracılığı ile rezervasyonumuzu başka bir otele aktardılar. Kalan tatilimizi başka bir otelde kral gibi yapıyoruz. Gidecekler için söylüyorum; hiçbir beklenti olmadan sadece yemeği olan bir pansiyon gibi düşünüp gidebilirsiniz.

Otelde Kötü Hijyen, Sağlıksız Yemekler Ve Yetersiz Hizmet

28 Mayıs 2025 15:43

16 Temmuz 2023 01:46
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 21:45
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 22:39
Semra sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 13:24