Jura Hotels Bodrum Resort Otel Deneyimim: Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

27 Ağustos 2024 16:12

Şu anda otelde kalıyorum. 29.08.2024’te çıkış yapacağım. Hayatımda gördüğüm en kötü otel. İncelemeye geçecek olursak, odalarda böcek çıkıyor. Uçan küçük böcekler var. Otel denize sıfır deniyor fakat denize ulaşabilmeniz için çok fazla merdiven ve üç tane asansör değiştiriyorsunuz. Yemekler fiyasko, yemek tabakları yağ içinde, çatal bıçaklar kirli. Klimalar çalışmıyor, plajın hiç bakımı yapılmıyor. Her sabah şezlonglar kum ve bir gün önceden içilmiş içeceklerin bardaklarıyla dolu. Personel aşırı laubali. Otelin Elle tutulur hiçbir yanı yok. Asla et yemeği çıkmıyor. Otelin hiçbir yerinde havalandırma yok. Teras kısmına herkes hemen doluyor. Zaten küçük, içeri kısımda da ne klima çalışıyor ne bir havalandırma ne bir vantilatör. Hiçbir şey çalışmıyor, kan ter içinde yemek yiyorsunuz. Odamın değiştirilmesini talep ettim, iki gündür beni oyalıyorlar. Otelde hırsızlık olayı olmuş ve asla güvenlik yok. Otelde herkes dışarıdan bile elini kolunu sallayarak çok rahat girebilir. Odalar temizleniyor deniyor fakat asla temizlenmiyor. Sadece yatağın örtüsünü düzeltip havluları katlayıp geri gidiyorlar. Yani otelle ilgili söyleyebileceğim tek güzel taraf, denizin güzel olması. O da otelle bir alakası yok. Yahşi'de nerede otel bakarsanız bakın deniz hep aynı güzel. Her şey dahil otel olmasına rağmen yan tarafta belediyenin restoranı var. Paramla orada yemek yiyorum. İçecekler kötü, tamam ucuz içki kullanıyorsunuz ama içeceklerin hepsine su katılıyor. Yani asla düzgün bir bira, kola veya meyve suyu içemiyorsunuz. Sabahları kahvaltıda yarım saat, 40 dakika ekmeğin gelmesini bekliyorsunuz. Bu sabah kahvaltıya indiğimde restoran kısmında bildiğiniz in cin top oynuyordu. Bir tane personel yoktu. Ürünler yarım yamalak dizilmiş, ekmek yok, içecek yok, hiçbir şey yoktu ve personel neredeyse müşterilerden yarım saat sonra restorana girdi. Yani bir otelde Elle tutulur bir şey olur ama bu otelde gerçekten Elle tutulur hiçbir şey yok. Odalarda resepsiyonu aramak için telefon bile yok. Kaldığım odaya gelirken ıssız bir alandan geçiyorum ve odam otele bayağı uzak. Burada başıma bir iş geldiği takdirde kimseye ulaşamam. Odaya gelmek için bir tane marketin içinden geçip bir asansöre binip merdiven çıkıyorum, uzun bir patika sonra tekrar merdiven çıkıyorum ve burada hiç ışıklandırma yok.

13 Ağustos 2024 00:19
Jura Hotels Bodrum Resort Deneyimimi Sizinle Paylaşıyorum :)
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 17:41

20 Haziran 2024 12:22