Kymco DTX 360 Scooter (doğan Trent) Garantiye Sokmadılar

31 Temmuz 2024 22:006.122

Kymco dtx360 2021 model, 2022 trafik çıkışlı, 18.000 km tüm bakımları serviste yapılmış motorumu son servis km 18.000 bakımına götürdüm. Marş almama sorunundan dolayı garantisi 5 yıl olmasına rağmen marş kavrama debriyajı dağılmış.

Sarf malzemesi olduğu için garantiye sokmadılar. Aradım Kymco distribütörünü, dediği kelime bakım gereken bir malzeme olması ve bakımlarının yapılmaması. Yetkili serviste ben hayatımda marş kavrama debriyajına bakım yapmadım, yapılanda bir parça değil. 6.000 TL ücret ödedim.

Nasıl bir garanti, sarf malzemelerin garantiye girmediğini biliyorum. Bu malzeme bakımsız ve motorun içinde olan bir malzeme.

1 Destek
1 Ağustos 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

1 Ağustos 2024 19:18

Bana bakıma geç kaldığınız için garantiden çıktığını söyleşiniz bir önceki 12000 bakımında kontrol ve ayarları yapılmış mı servisinize sorarmısınız, bahane arayıp bakıma 2000 kö geç gidildi diye garanti dışı ettiniz, bir önceki konuşmamızda sarf malzeme dediniz

4 Ağustos 2024 17:56

Pişmanlıktan başka her şey birçok markadan sonra Kymco yuda eledim pevgoet, Yamaha, qooder, gilera, elediklerim arasında

Yamaha Xmax 250 Tech Max 2024 Modelde Garanti Kapsamı Dışında Kalan Parça Değişimi Sorunu

Mertcan

Yamaha xmax 250 Tech Max 2024 model motorumla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum: Motoru aldığım günden beri tüm ...

Tümünü Gör
Kymco Yetkili Servisi Olan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Kymco Yetkili ServisiOlan Kocaeli Kaya Otomotiv Mağduriyeti!

Ayhan
Kymco Sky Town 125 Sorunları

Kymco Sky Town 125Sorunları

Övünç
Kymco I One Stop Ediyor Ve Elektrik Kesiyor

Kymco I One StopEdiyor Ve Elektrik Kesiyor

İsmet
Kymco People S 200 Pişmanlıktır!

Kymco People S 200Pişmanlıktır!

Selim
Kymco Downtown 250 Sorunları!

Kymco Downtown 250Sorunları!

Soner
Kymco Downtown 250i Arızası!

Kymco Downtown 250iArızası!

Yusuf