İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX 360 Scooter (doğan Trent) Garantiye Sokmadılar

31 Temmuz 2024 22:00

Kymco dtx360 2021 model, 2022 trafik çıkışlı, 18.000 km tüm bakımları serviste yapılmış motorumu son servis km 18.000 bakımına götürdüm. Marş almama sorunundan dolayı garantisi 5 yıl olmasına rağmen marş kavrama debriyajı dağılmış.

Sarf malzemesi olduğu için garantiye sokmadılar. Aradım Kymco distribütörünü, dediği kelime bakım gereken bir malzeme olması ve bakımlarının yapılmaması. Yetkili serviste ben hayatımda marş kavrama debriyajına bakım yapmadım, yapılanda bir parça değil. 6.000 TL ücret ödedim.

Nasıl bir garanti, sarf malzemelerin garantiye girmediğini biliyorum. Bu malzeme bakımsız ve motorun içinde olan bir malzeme.

01 Ağustos 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

01 Ağustos 2024 17:23

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

01 Ağustos 2024 19:18

Bana bakıma geç kaldığınız için garantiden çıktığını söyleşiniz bir önceki 12000 bakımında kontrol ve ayarları yapılmış mı servisinize sorarmısınız, bahane arayıp bakıma 2000 kö geç gidildi diye garanti dışı ettiniz, bir önceki konuşmamızda sarf malzeme dediniz

04 Ağustos 2024 17:56

Pişmanlıktan başka her şey birçok markadan sonra Kymco yuda eledim pevgoet, Yamaha, qooder, gilera, elediklerim arasında

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Kymco S400i Motor Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Turgay
01 Ağustos 2024 00:43
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Xmax 250 Tech Max 2024 Modelde Garanti Kapsamı Dışında Kalan Parça Değişimi Sorunu

10 Haziran 2025 12:22
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği

Barış
06 Eylül 2024 10:48
Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX 350'de Garanti Ve Servis Mağduriyeti: İletişimsizlik Ve İlgisizlik Zinciri

Fatih
19 Haziran 2025 15:25