Ümit sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 15:36

Orijinal diye sahte saati orijinal fiyatına satıyorlar. Orijinal olmayan saati orijinal olarak sattıklarına dair bilirkişi raporu aldım. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye sundum. Sizde öyle yapın arkadaşlar. Ben bu konunun peşini bırakmayacağım. Daha fazla insanın mağdur olmasını istemiyorum

profile profile profile
03 Ocak 2025 14:57

Nasıl bir firma anlamadım. Hakkında bu kadar şikayet varken hiç birine cevap verecek yüzleri yok

Ali
Ali

Hocam merhaba, herhangi bir sonuca ulaşabildiniz mi? Bende Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum fakat bu şekilde 5-6 ay sürüyorsa sıkıntı bir durum. Saatin orijinali zaten zamlanıyor sürekli.

Revana
Revana

Merhaba, Ümit bey! 14 Şubat için Trendyol Clickandclock satıcısından just cavalli snake saat aldım. Yurt dışı yani Azerbaycan siparişi olduğundan, teslim olunan zaman saatin sahte olduğunu gördüm ve iade ne yazık ki olmuyor. Satıcı ile irtibata geçtim, saatin sahte olduğunu, kutularının bile sahte olduğunu ve hatta saatin çalışmadığını bildirdim. Ama onlar ısrarla orijinal ürün olduğunu diyorlar. Gönderdikleri garanti belgesi mühürsüz. Oradaki güya Türkiye distribütörü Kuzey saat gösterilmiş. Şimdi buradan görüyorum ki, tüm oradan alınan saatler sahteymiş... Siz ürününüzün sahte olduğuna dair belge almışsınız yazmısınız. Lütfen, bana o belge lazım. Belki paramı geri alabilirim böylece. Trendyol'a belirtmem gerekir. Size nasıl ulaşa bilirim? Bana gönderdikleri saatin fotolarını ekliyorum

sahte-saat-satisiyla-magduriyet-yasadim-4.jpg
Ümit

Merhaba mahkeme süreci devam ediyor. Mahkeme sonucunu size bildiririm. Raporu Türkiye'den tüketici hakem heyetinden aldım

Ceyda
Ceyda

Merhaba. Sahte olduğuna dair bilirkişi raporunu nereden alabiliyoruz?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişimde Güven Sorunu Yaşadım

İsmail