Kutlu Ticaret (Çanakkale) 4 Lü Çay Kazanı Şikayeti

Kutlu Ticaret'ten çay kazanı sipariş ettim, aciliyetimi bildirdim. 'Hemen yarın kargoyu çıkartacağız' dediler. Ertesi gün Fedai Kutlu'yu aradım, 'Abi benim kargoyu çıkarmamışsın, işimi acil olduğunu söylemiştim' diye durumu izah ettim. O zaman 'Göndermiyorum, paranı iade edeceğim' dedi. Ben de 'Tamam, iade et' dedim, 'Borç istemedim' diye ekledim. Ancak ne para iade edildi ne de kargo çıkarıldı, bekliyorum.

20 Mart 2024 17:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimimize iletilmiştir. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Sorularınız için ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, kutlu ticaret

Değerli Müşterimiz, Siparişiniz yola çıkmıştır. Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo Kargo Takip Numarası : 504281599176

21 Mart 2024 08:58

Kargodan sipariş mesajı gelmedi daha hâlâ bekliyorum

26 Mart 2024 21:55

Kargo geldi özensiz paketleme ve darbeli şekilde illallah ettiğim için eyvallah dedim iade etmedim fakat satın aldığım iki adet yedek parça gelmedi ücreti ödendiği halde ve kargo ücretini de alıcıya yansıtıyorlar

Değerli Müşteirmiz, a) Siparişleriniz tarafınıza teslim edilmiştir. 19.03.2024 tarihinde sipariş verilmiş 20.03.2024 tarihinde ertesi gün ürün kargolanmış Teslim Tarihi 23 Mart 2024 Cumartesi 14:28 Yurtiçi Kargo Takip Numarası: 504281599176 b) Kargo ücretleri alıcı ödemeli gönderim sağlanmaktadır.

31 Mart 2024 15:26

Parasını ödediğim parçalar nerede peki onu da karşı ödemeli mi göndereceksiniz

12 Mayıs 2024 18:05

Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir firmasınız ücretini ödediğim halde hâlâ yedek parçalarım gelmedi kaç ay oldu

İsmail

Kutlu ticaretten şikayetçiyim. Kutlu ticaretten Cami cemaatimizle beraber parayı toplayıp camiye çay ocağı kazanı sipari...