Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 21:43

Kuryenet'e verilen Denizbank kredi kartım 2 haftadır bana teslim edilemedi. PTT'nin 2 günde kart getirdiği adresi Kuryenet bir türlü bulamadı. İletişim numarasını ararsınız, karşınızda sesli yanıt sistemi, muhatap yok. Durumu anlatamazsınız. Beni arayın, konum atayım, adresi tarif edeyim. Mail atarsınız, otomatik cevap gelir: 'Sizi arayacağız' ama sizi arayan soran yok. Kuryenet ne işe yarar, ne iş yapar, neye hizmet eder? Allah aşkına bana biri anlatsın. Hiçbir iş yapmayan, ulaşılması bu kadar zor, hatta imkansız ama bu piyasada bankalar gibi önemli kuruluşlarla iş yapabilen bir firma nasıl oluyor? Anlamış değilim. Bu kadar kolaysa, oturduğun yerden hiçbir iş yapmadan banka gibi kurumsal firmalardan para kazanmak, biz de bir firma kuralım. Mail atıyorum, otomatik yanıt geliyor. Kargo yok! Beni arayın diyorum, otomatik yanıt geliyor. Arayan yok! En son bankayı arayıp kartımı şubeye bıraksınlar, ben oradan alayım dedim ama oraya bırakabileceklerini sanmıyorum. Bulamazlar çünkü. Ne diyeyim, Kuryenet, hayatımızda olmasan çok daha mutlu olurduk. Vesselam.

31 Temmuz 2024 15:52 (Şikayetten 18 saat sonra)
01 Ağustos 2024 10:07

Merhaba, Konu şikayet ile ilgili acentemiz adına özür dileriz. Gönderiniz için acentemiz bugün sizin ile iletişime geçerek teslimat sağlayacaktır. Saygılarımızla Kuryenet Müşteri Hizmetler

01 Ağustos 2024 10:12

Ben inanmıyorum bugün benimle irtibata geçileceğine 2 haftadır aynı cevap. Bugün sizinle irtibata geçeceğiz. Sonuç yok.

01 Ağustos 2024 10:50

01 Ağustos 2024 18:20

Evet tahminim yine doğru çıktı. Mesaiyi bitirip evimize geldik. Ne arayan oldu, ne soran oldu, ne gelen ne de giden. Hani bugün acenteden aranacaktık? Hani bugün kartımız bize teslim edilecekti? Bir dakika önce yaptığım gönderi sorgulama ekte. Hala acentede bekliyor.

02 Ağustos 2024 19:36

Aradan 1 gün daha geçti. Hala teslim alamadım kredi kartımı, artık özür dileriz acentemiz bugün sizi arayacak kartınızı bugün teslim edecek diye cevap ta yazmıyorsunuz?

05 Ağustos 2024 22:43

? Ne oldu Kuryenet. Bugün teslim edilecek, bugün acentemiz sizi arayacak. Kaç gün geçti üzerinden hala sizden bizi arayan soran yok? Sizin amacınız ne? Teslim edemeyeceğiniz gönderiyi neden alıyorsunuz? İnsanları mağdur etmeye ne hakkınız var?

06 Ağustos 2024 11:24

Sayın gumus Gönderiniz dağıtım dadır Kartınızın teslimi hızlıca tarafınıza yapılacaktır. Saygılarımızla Kuryenet Müşteri Hizmetleri

Nazlı sonucu yetersiz buldu

Nazlı
09 Ocak 2024 12:41
Kuryenet Bu Kadar Zor İş Yapmak

Kuryenet Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

23 Ocak 2025 15:38
Kuryenet Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Nermin sonuçtan hiç memnun değil

Nermin
28 Aralık 2023 11:18