Yilnaz sonuçtan hiç memnun değil

Kuryenet Kredi Kartı 1 Ay Oldu Gelmedi!

31 Aralık 2024 08:30
31 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 34 dakika sonra)
31 Aralık 2024 10:49

Merhaba, Konu şikayet ile ilgili acentemiz adına özür dileriz. Gönderiniz için acentemiz bugün sizin ile iletişime geçerek teslimat sağlayacaktır. Saygılarımızla Kuryenet Müşteri Hizmetler

31 Aralık 2024 14:24

Adres bilgisini verin ben gelip alayım kartımı böyle hizmet olur mu 1 ay süredir kartım gelmiyor

31 Aralık 2024 14:57

Sayın c. Öncelikle güzel günler dileriz. İşlemleriniz genel merkez sürecimizde devam etmektedir, teslim süreciyle ilgili en kısa zamanda yardımcı olunacaktır saygılarımızla iyi Günler dileriz

03 Ocak 2025 00:19

Denizbank kartımı hâlâ getirmediler takip ediyorum 23/12/2024 de Niğde acentesinde hâlâ hareketsiz duruyor kargom Niğde Denizbank şubesine kargonun talimatı verilmesine rağmen hâlâ verilmedi Kuryenet'i şiddet ile kınıyorum 1 ay geçti hizmet sıfır

06 Ocak 2025 10:35

Kuryenet şirketi gerçekten hizmet konusunda sıfır puan bankanın göndermiş olduğu Kart Türkiye içinde 45 gün sure oldu hâlâ bir iletişime geçmediler Kuryenet'i arıyoruz muhatap bulamıyoruz inanın böyle bir gönderiyi dünyanın diğer ucundan başka kargo şirketi 1 hafta içinde getirir yazıklar olsun Kuryenet e Denizbank ve diğer bankalar bu kurye şirketi ile çalışmasını sonlandırsın çünkü güvenilir bir kurye şirketi değildir

06 Ocak 2025 13:05

06 Ocak 2025 22:03

Kuryenet şirketiniz 06/01/2025 tarihinde ev adresime teslimat yapmadı Niğde şubesine teslimat yapmış 49 yaşına geldim bu kadar kalitesiz kurye şirketi görmedim Kuryenet e ait iletişim bilgisine iletişim için muhatap olacak müşteri hizmeti yok puanlaması sıfır hiçbir banka veya kurumlar için Kuryenet'i tavsiye etmiyorum

08 Ocak 2025 09:56

Merhaba Gönderiniz için bankanızdan gelen talimatınıza istinaden şube teslim sağlanmıştır. Saygılarımızla Kuryenet Müşteri Hizmetleri

16 Haziran 2025 10:52

Ferhat