Sara sonuçtan hiç memnun değil

Kupa Dünyam Tarafından Kırık Olan Üründen Dolayı Engel Yedim.

22 Ağustos 2024 00:21

Kupa Dünyam'dan 4 kupa sipariş ettim. Ürünler ulaştığında paketi açtığımda, ikili olanlardan birinin kırılmış olduğunu fark ettim. Diğer ikili olan bardaklardan birinde, diğerinin yarısı kadar çiçek vardı (yok denecek kadar azdı) ve kırık gelen bardağın aynısından olan sağlam bardak ise içine su kaçırıyordu. Şikayetlerimi WhatsApp'tan ilettiğimde, ilk olarak kırık bardağın sorumlusu olarak kargo firmasını söylediler (iki bardak aynı kutudaydı ve biri kırık değilken diğeri kırıktı). Kargoyla iletişime geçtim ve sorumluluğun tamamen satıcıya ait olduğunu söylediler. Tekrar Kupa Dünyam ile WhatsApp aracılığıyla iletişime geçtim, cevap vermediler. 30 gün koşulsuz iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim, cevap vermediler ve en son beni engellediler. Büyük bir para değil ama insanları kandırmaları çok çirkin. Verdiğim parayı helal etmiyorum.

Osman
Osman

Aynı sorunu ben de yaşadım sanırım firma bunun için iki tane yolluyor, birini kırık yolluyor, yoksa neden diğeri sağlam çıksın

Kupa Dünyam Tarafından Kırık Olan Üründen Dolayı Engel Yedim.

Teslime sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 17:51
Kupadünyam'dan İade Kabusu: İletişimsizlik Ve Karmaşa

25 Kasım 2024 20:51
Gonca sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 14:50
"Kargodan kırık çıkan kupa için yeniden gönderim sağlayan kupa dünyam markasına teşekkür ediyorum. Kısa sürede yenisini gönderdiler."