Kumdan Kale | Kumdan-kale.com Şikayeti
Kumdan Kale | Kumdan-kale.com Şikayeti
25 Ekim 2024 22:24423

Kumdan kale diye bir siteden çocuğum için Smart mini diye bir ürün aldım ödemesini yaptım. 2 hafta oldu ne siteye cevap veren var, ne de telefon var. Belli ki yanıltıcı. Muhatap yok, numara yok, hiçbir şey yok. Şikayetimi yapacağım. Belli ki benim gibi çok kişi var hakkımı arayacağım.

14 Kasım 2024 21:34

Ürünümüz geldi sağlam ve sıkıntısız. Ama kimseye ulaşamamak ve çok geç gelmesi can sıkıcı.

Yorumlar(5)

Suat
Suat
23 Kasım 2024 19:48

Ben de almak istiyorum fakat yazılarınızı takip ediyorum ve daha almadım, kapıda ödeme seçeneği sunarsa alacağım.

14 Kasım 2024 13:09

Bizim ürünümüz teslim edildi. Sağlam ve güzel şekilde teslim aldık. Çok güzel bir ürün ama şikayet ettiğimiz için mi geldi anlam veremedik çünkü hala cevap veren yok riskli bir alışveriş oldu.

30 Ekim 2024 13:23

Aynı şekilde biz de Kumdan kale diye Instagram hesabına bağlı olan bir siteden Smart mini diye bir ürün aldım ödemesini yaptık. 1 ay oldu kimse cevap vermiyor, siparişimiz de bulunamadı yazıyor. Bugün savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.

30 Ekim 2024 13:20

Aynı şekilde ben de cevap alamıyorum kart ile ödeme yaptım ama sipariş no'sundan bulunamadı diyor sanıyorum site fake ve maalesef! Başımıza geldi. Biz bugün savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.

Geciken Sipariş Ve Yanıtsız İletişim Sorunu

20 Şubat 2025 15:4979

Kumdan Kale sitesinden Smart Mini siparişi verdim. Ödemesini de 21 Ocak'ta yaptım ama hala siparişim gelmedi. Defalarca ...

İletişimsizlik Ve Sipariş Takip Sorunu

Semra
1 Aralık 2024 23:25222

Bugün 'Kumdan Kale' adlı bir Instagram sayfasından Smart Mini aldım fakat ürünü takip edemiyorum. 'Sipariş bulunamadı' d...

İletişimsizlik Ve Sipariş Takip Sorunu
1 Destek1 Yorum