Küçükpazar Samsun Müşteri Memnuniyetsizliği

Küçükpazar Samsun Müşteri Memnuniyetsizliği
02 Aralık 2023 13:31

Samsun'da hizmet veren ve birçok şubesi bulunan Küçükpazar Gazi şubesinden hırdavat reyonundan 2 adet kapı kilidi satın aldım. Satın alırken reyon görevlisine ev kapısına uyup uymayacağını ve hepsinin aynı olup olmadığını sordum; çünkü bilmiyordum. Görevli uyacağını söyleyince 2 adet aldım. Eve gittim, bozuk olan kilidi çıkarınca farklı olduğunu gördüm ve hemen ertesi gün kapının kilidini örnek olarak götürüp değiştirmek istedim. Ancak aynı üründen yoktu ve iade etmek istedim. Fakat kredi kartı ile yapılan alışverişte ancak aynı gün iade yapılabiliyormuş ve iade edemeyeceklerini yetkili görevli iletti. Durumu anlattım; evim uzak olduğu için iş çıkışı evime gidip baktım, ayrıca görevli uyacağını söylemişti. Aldığımı ancak aynı gün getiremediğimi, bir gün sonra getirdiğimi belirttim. Ancak, verilen cevap bu durumun onların sorunu olmadığı ve iade alamayacakları şeklindeydi. Sinirlenip mağazadan ayrıldım. Yasal bir hakkınız olabilir ancak bu davranış biçimi ne helaldir ne de etiktir; müşteri memnuniyetiyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Daha önce sık sık alışveriş yaptığım bu yerden bir daha alışveriş yapmayacağım. Alışveriş yapanlar da benzer bir sorun yaşamamak için, alacakları ürünün örneğini yanlarında götürsünler ve ona göre alsınlar; çünkü mağaza malının arkasında asla durmuyor.

Evdiz Tüketici Hakem Heyeti Kararını Bile Uygulamıyor

Merve
01 Temmuz 2024 11:49
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Kapanış Saatinden Önce Hizmet Verilmemesi Ve Yanıltıcı Bilgi Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 22:59
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
04 Nisan 2024 11:12
Evdiz Hatalı Kusurlu Ürün
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Küçükpazar, Mağaza Müdürünün Yaklaşımı +yarattığı Olumsuzluklar

09 Temmuz 2024 11:55