Ziraat bankasından KYK burs alıyorum. Limitim 5000 TL. SMS ile 15 gün içinde otomatik 36000 TLye yükseltileceği bilgisi geldi fakat işlem gerçekleştirilmedi. Şubeye gittim hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. SMS attım, yanıt alamadım. Nasıl limiti arttırabilirim?
Ayın 6 sında yatması gereken bursum yatmadı. İlgili kişileri aradım ama onlar paranın hesabıma yattığını söyledi ve en yakın Ziraat bankasına müracaat etmemi söylediler. Bugün Ziraat Bankasına gittim ve bursumun harçlık avanstan kesildiğini söylediler ama ben hiçbir zaman harçlık avans kullanmadım k...
Erasmus+ öğrencisi olarak 2023 Şubat ayında Letonya'ya geldim. Şubat ve Mart aylarının KYK bursu Ziraat hesabıma yatırıldı ancak Nisan ayının bursu hala hesabıma yatırılmadı. Konu hakkında KYK genel müdürlüğünü aradığımda bana bir iletişim numarasına ulaşmam gerektiği söylendi. Ancak yurt dışında ol...
KYK kredi ödemem her ay 10 nunda yatıyordu fakat 24 nisana geldik hala yatmadı acil yardımcı olur musunuz? Ziraat müşteri hizmetlerini aradım fakat çözülmedi maalesef. Yatırılmadığını söylüyorum ama robot sadece ayın hangi günü yatırılacağını söylüyor bir insana bile bağlanamadım. Üstünden 14 gün ge...
KYK borcumu bir türlü ödeyemiyorum. Aylardır ödeme yapmamıştım, şimdi yapmaya çalışıyorum. Ziraat mobil hesabımdan tutar kesildi ama ödendi olarak düşmedi. Her gün gecikme zammı geliyor. Lütfen bir çözüm bulunsun, bir an önce ödemeyi yapmak istiyorum. İlgili kişiler tarafından çözüme ulaşmasını tale...
KYK Ziraat kartımdan geri ödemeli kredi alıyorum. Nakit avans tanımlı değil diyor şu an okula gitmiyorum nakil işlemiyle başka okula geçiş yapacağım her ay yattı bu ay neden tanımlı değil diyor. Ben öğrenciyim paraya ihtiyacım var.
Düzenli olarak yatan KYK kredim bu ay yatmadı. 1.5 yıldır sistemde ayın 6'sında yattığı gözüken ve hesabıma 9'unda geçen burs bu ay yatmadı. Ziraat bankasını aradığımda ise sorunun KYK ile ilgili olduğunu söylediler ancak herhangi bir şekilde bilgi alamadım. Lütfen bu sorunu çözün. Öğrenciyiz mağdur...
Ziraat hesabıma her ayın 10. Da yatan KYK ücreti bu ay yatmadı acilen nedenini öğrenmek istiyorum gerekli yerler ile iletişime geçtim hiçbir bilgi verilmedi bu sorunun acilen çözülmesi lazım ilk kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum sorunumun çözülmesini rica ediyorum
KYK yurdunda kaldığım halde bende herkes gibi KYK yurduna başvuru yaparken genç bankkartına başvurdum ama Genç bankkart kartı bana verilmedi. Ziraat bankasından başvuru yapmayı denedim ama öğrenci olarak gözükmüyorum galiba. Ne bir yaptıysam da alamadım. Bu konuda yardımcı olunmasını istiyorum.
KYK kredim yatmadı? Ne kadar saçma böyle bir şey mümkün mü? Her ayın 9 unda yatıyordu saatlerdir yatmasını bekliyorum böyle bir şey olabilir mi ne kadar saçma KYK ya ihtiyacımız olduğu için alıyoruz para bana yatmayacaksa ne yapacağım Ziraat Bankası ile ilgili bir durum mu?
Ziraat KYK kredi kartı limitim 1800 TL olarak yükseltmiştim kendim 1 yıl önce. Bugün kendiliğinden hiçbir şekilde bilgilendirme veya onay almadan limitim artmış 36.000 TL olmuş. Bunun sebebi nedir veya sorun olur mu, ne yapmalıyım? Hiçbir şekilde onaylamadım anlamında yani.
06.04.2023 tarihinde ödenmesi gereken KYK kredi param Ziraat Bankası tarafından ödenmedi. Daha öncesinde problem yaşamadığım bu banka bu ay beni mağdur etti. Konunun acil bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.
Her ayın 7 sinde yatan KYK kredim bu ay 07.04.2023 tarihinde hala yatmadı müşteri daha öncekilerde hiç böyle bir sorun yaşamadım Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine de bağlanamadım 07.04.2023 tarihinde yatmayan KYK kredimin bir an önce çözülmesini talep ediyorum
Ziraat KYK kartım kayboldu ve ben de uygulamadan kayboldu diye bildirdim yeni kartım 11 gün oldu gelmedi hala ne zaman gelecek ben anlamadım? Acil çözüm bulunsun buna lütfen! Normalde 10 iş günü içerisinde gelmesi gerekiyor! Halen elime yeni kartım gelmedi
Merhaba harçlık avans limitin 1250 TL d'en 740 TL'ye düşürülmüş yardımcı olur musunuz öğrenciyiz para lazım oluyor harçlık avanstan kesmek hangi akla mantığa sığıyor Ziraat gibi bir bankada uğraştığımız sorunlara bak gerçekten... Gereğinin yapılmasını talep ediyorum
Ziraat Bankası ATM den KYK borcu ödemesi yaptım ama borç hala sıfırlanmamış hesap hareketleri belli dekont var daha ne olması gerekiyor ne zaman sıfırlanacak borç bu kadar uzun sürmesi normal mi? Resmen sıkıntı oldu kafama takıldı ya lütfen gereken yapılsın?
KYK öğrenim kredimi normalde Ziraat'ten yapıyorum iki taksit geçirdiğim için vergi dairesine aktarılmış olduğunu öğrendim e-devletten fakat interaktif vergi dairesinde borcum gözükmüyor. 2700₺ küsur olan borcum askıda kalmış gibi ne Ziraat'ten ne de vergi dairesinden ödeyebiliyorum. Lütfen fikri ola...
Şu ana kadar ödediğim KYK kredi taksiti mi şimdi 1 haftadır ödeyemiyorum Ziraat mobilden ödeme yaptığım zaman borç gözükmüyor. E-devletten girdiğim zaman vergi dairesi aradığım zaman Ziraat'e yönlendiriyor gözüküyor.
Kredi ve Yurtlar Kurumu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Kredi ve Yurtlar Kurumu henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Kredi ve Yurtlar Kurumu bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.