Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kraft Bebek Arabası Sürekli Arızalanıyor

27 Kasım 2024 18:21

7 aylık oğlum için Kraft markasının Napoli serisinin bebek arabasını aldım, 9 ay önce o zaman içinde o markanın en pahalı arabalarından birisiydi. Bebeğim doğumundan 1 ay geçmeden arabanın tutma yerinin sağ kısmında kırılma oldu. Takdir edersiniz ki 1 ayda kaç kez binmiş olabiliriz. Neyse, arabayı servise gönderdik, yaklaşık bir ay sonra elimize ulaştı. Tekrar kullanmaya başladık. 2-3 ay geçmeden gene aynı arızayı verdi. Servise gönderdiğimizde 2 hafta sonra elimize yapılmış şekilde gönderildi ama 3 hafta sonra tekrar aynı yerde aynı sorun oluştu. Halbuki 2. kez servise gittiğinde, servistekiler bir daha bu şekilde bir arıza olmayacağının garantisini vermişlerdi. Oğlumla sürekli arabasız kaldığımıza mı yanalım yoksa en iyisi diye aldığımız arabanın bu kadar sorunlu mu çıkmasına yanalım bilemedim. Ayrıca arabamız servise gidince, servisten ve aldığımız mağazadan araba tamir olana kadar bebek arabası istedik. Mağdur olduğumuz için öyle bir uygulamalarının olmadığını söylediler. Ne saçma bir şeydir, 7 ayın 2 ayında arabasız kaldık ve çözüm üretmediler.

31 Temmuz 2024 16:03
Kraft Teknik Servis Sorunu