Nissara AVM Koton Mağaza Müdürünün Rahatsız Edici Tutumu

Hasan
01 Kasım 2024 13:35

Nevşehir Nissara AVM'de bulunan Koton mağazasında, eşimin ürün talebi doğrultusunda yaşadığımız mağduriyete ilişkin, mağaza müdürü olduğunu belirten bayan tarafından bugün aranmış (ilgili numara 0546 215 95 **) ve rahatsız edici tavırlarıyla konuşmuştur. Ardından mağaza müdürü, ailesinin esnaf dükkanıymış gibi ürünü Kayseri'den getirtmeyeceğini söylemiştir.

Eşime karşı konuşma içerisinde 'siz bir mağaza müdürüyle konuşuyorsunuz, laflarınıza dikkat edin.' gibi absürt cümleler kurmuştur. Bu kayıtlar, şikayetimiz üzerine döküman olarak da elimize geçecektir zaten. Daha sonrasında, aynı AVM'de çalışan eşimin bulunduğu mağaza önünden geçerek durarak eşime tip tip bakmaları bizi çok büyük rahatsız etmiştir.

Doğrudan genel müdürlüğe şikayeti iletmiş olup, gün içerisinde kademe kademe ek şikayetlerimizi iletip gerekirse hukuki süreci de başlatacağız. Bu tavırlarda bulunan birinin nasıl mağaza müdürü olduğunu anlayamadım. İvedilikle önce bölge ardından üst kademelerin aksiyon almasını rica ediyoruz, bekliyoruz.

01 Kasım 2024 15:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tüm talepleriniz için bize ulaşmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz. Koton Müşteri İlişkileri

Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
10 Şubat 2024 15:01
"İlginizden dolayı teşekkür ederim"
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Seval
18 Aralık 2024 13:48