01 Şubat 2024 21:57

Adıma kayıtlı 34BBH126 plakalı aracımı koru sigortadan 127215538 numaralı poliçe ile kasko sigortası yaptırmıştım. Koru Sigorta sigorta yaptırmadan aracıma ekspertiz yaptırdıktan sonra poliçemi onayladı. Aracımla Muğla Fethiye e 18.12.2023 tarihinde kaza yaptım. Koru Sigorta kaza ile ilgili olay yerinde çekici ve anlaşmalı servis işlerinde yardımcı olmadı. Kendi imkanlarımı Ankara ya yetkili servis olan Efe otomotive getirdim. Aracıma hasar dosya açtırdım ve ekspertiz istedim. Ekspertiz sonucu aracım ağır hasarlı olarak değerlendirildi. Sigorta şirketi aracıma 760,000 TL hasar ödeyeceklerini söyledi. Ben aracımı 25/09/2023 tarihinde 950,000 TL almıştım. Örnek ilanlarda araç bedeli olarak 900,000 ile 1,000 TL alabiliyorum. Bu sebeple tam hasarımı ödemeyen sigorta şirketinden şikayetçiyim. Ayrıca hasar süresi uzamıştır. Dosya ödemesi için arabulucu avukata yönlendirdiler. Arabulucu bu rakamı kabul edersem tekrar dava açamayacağımı beyan etti. Şu an mağdur durumdayım.

koru-sigorta-kasko-hasarinin-eksik-odenmesi-hakkinda-4.pdf
02 Şubat 2024 13:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz şirketimize ulaşmış olup, incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. KORU SİGORTA A.Ş.

05 Şubat 2024 14:52

Sayın ilgili, Talebinize istinaden tarafınıza SMS bilgilendirilmesi yapıldığı hususunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,

Recep
Recep
18 Şubat 2024 16:09

Talebim yerine getirilmedi. Hala mağdur durumdayım. Emekliyim ve maddi durumum iyi değil. Ayrıca sigorta şirketi tarafından destek alamıyorum. Acilen maddi zararımın giderilmesini istiyoruz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 12:10
Çakmak sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Ücreti Bilgilendirilmeden Kesildi, İade Talep Ediyorum

28 Ağustos 2025 15:00
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Koru Sigorta'nın Ekspertiz Süreci Mağdur Ediyor

07 Mart 2025 08:18